071 - 576 13 23
creatief digitaal bureau

Internetbureau SWIS: Strategie. Creatie. Development. 
Wij helpen klanten online succesvol te worden én te blijven. 

 1. juni 2015
 2. Artikel
 3. #SaveKidsLives goes live in Brazil!

  Onze vrienden van SaveKidsLives blazen hun campagne nieuw leven in! Doel is in November 500.000 handtekeningen te overhandigen tijdens de Global HighLevel Conference on Road Safety in Brazilië; het perfecte moment om aandacht te vragen voor jonge verkeersslachtoffers. Heb jij de petitie nog niet ondertekend?

 4. mei 2015
 5. Artikel
 6. Online scoren met wetenschappelijke beïnvloedingsprincipes

  Hoe verhogen we het aantal bezoekers, het aantal donateurs en de betrokkenheid bij Stichting AAP? Met die vraag klopte AAP bij ons aan voor de ontwikkeling van hun nieuwe site. Om hun doelen te bereiken, zetten wij de beïnvloedingsprincipes van Cialdini in. Stephan legt uit hoe we deze precies hebben toegepast. 

 7. Artikel
 8. Creativiteit en innovatie volgens Erwin

  De Nederlandse overheid heeft de creatieve industrie aangewezen als een van de negen topsectoren waarin we internationaal willen uitblinken. Als aanjager van innovatie levert onze sector creatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in bijvoorbeeld zorg, veiligheid en energie. En natuurlijk online. Ook SWIS behoort tot de creatieve industrie. Maar wat is creativiteit nu eigenlijk? Erwin doet er een boekje over open. 

 9. Artikel
 10. Een dag uit het leven van Barry

  Deze maand kun je meelopen met SCRUM master Barry. In zijn blog vertelt hij hoe een dag bij SWIS er voor hem uitziet. 

 11. april 2015
 12. Foto
 13. Singelloop 2015