Maken wat het meest waardevol is.

Samen maken we dat wat nodig is om succesvol te zijn. We hebben ervaren agile teams, met alle disciplines aan boord, om dit complexe proces soepel te doorlopen.

Foto van een SWIS team tijdens de daily standup

Agile Design & Development

Op een flexibele manier de meest waardevolle software realiseren

Het ontwikkelen van waardevolle software vereist een behendig en flexibel team dat in korte tijd werkende software op kan leveren. Binnen Agile noemen we deze korte periodes sprints. Het ontwikkelteam werkt binnen deze sprints intensief samen en communiceert direct met elkaar en andere stakeholders binnen een project. Het uitgangspunt is om aan het einde van iedere sprint werkende software op te leveren.

Lees meer
Een foto van Tekstwerf en SWIS aan het werk binnen de Contentstudio

Contentstudio

Omdat goede tekst een goed design nog veel beter maakt, en andersom

Scorende content is een optelsom van een duidelijk merkverhaal, doordachte designwaarden en een onderscheidende tone of voice. Toch zien we dat er tijdens digitale trajecten vaak weinig aandacht voor storytelling is. Een gemiste kans, die bovendien vaak tot frustraties achteraf leidt.

Lees meer
Een foto van een SWIS medewerker aan het werk met een design system

Design System

Een bibliotheek die de brug slaat tussen ontwerp en techniek

Met het gebruik van een Design System worden productcycli korter, omdat je sneller en nauwkeuriger kunt ontwerpen en implementeren. Bij het testen komen minder verrassingen naar boven. Een Design System bespaart op onderhoud, omdat wijzigingen beter voorspelbaar worden.

Lees meer
Een foto van twee deelnemers aan een gebruikersonderzoek

Gebruikers­onderzoek

Toets je website of webapplicatie aan de wensen, behoeften en voorkeuren van je doelgroep

Veel producten worden ontwikkeld op basis van aannames en verondersteld gedrag van de doelgroep. We horen regelmatig “Ja maar wij kennen onze klanten echt heel erg goed!” als we wijzen op het gevaar van deze aannames. Wij adviseren om op een laagdrempelige manier te valideren of je hypotheses kloppen. Dit doen we met gebruikersonderzoek: het zorgt voor inzicht én leert ons wat eindgebruikers zeggen en doen. 

Lees meer