Ontdekken wat je echt nodig hebt.

Je wilt een succesvol en duurzaam digitaal product. Goed idee. Wij hebben alles in huis om je te helpen. Maar eerst: voor wie is het bedoeld, en wat willen zij? Wat doet de markt? Zien we niets over het hoofd? Rustig aan, dan kunnen we je sneller helpen.

Een foto van een Strategische Sessie bij SWIS met Floris en een klant

Strategische Workshop

Van ruw idee naar praktisch plan

We gaan met je team om tafel om de focus van het product scherp te krijgen, net als jullie online strategie. Zo slijpen we een abstract idee bij tot een uitvoerbaar plan. Inclusief deliverables waarmee je concreet aan de slag kunt. Stap voor stap, zonder van je oorspronkelijke doelstelling af te dwalen.

Lees meer
Foto van Björn die een overzicht van een techlandschap maakt op een whiteboard

Beoordeling Techlandschap

Slim gebruik van systemen en koppelingen

Je staat op het punt te investeren in nieuwe technologie. In digitale verandering die meerwaarde gaat creëren voor je organisatie. Zo’n oplossing staat nooit op zichzelf, maar wordt onderdeel van je bestaande omgeving. Laten we dus goed kijken naar wat je al hebt: wat werkt nog, wat niet meer.

Lees meer
Een foto van een tafel waarop een moodboards wordt gemaakt

Visual Design Workshop

Een gefundeerd ontwerp

De oplossing moet doen wat je wilt én passen bij wie je bent. Daarom zorgen we dat je digitale dienst of product matcht met je merk. Dat doen we samen, in een strak gestuurd creatief proces met een dubbele, waardevolle uitkomst: effectiviteit en herkenbaarheid – van eerste indruk tot laatste pixel.

Lees meer
Foto van het boek Sprint op een tafel met pennen en post-it's er omheen

Design Sprint

Wil je iets nieuws op de markt brengen? Toets je idee in 5 dagen!

Gaat die nieuwe website doen wat je voor ogen hebt voor de doelgroep? En werkt dat idee voor die applicatie wel zo lekker voor je medewerkers? In vijf dagen gaan we van globaal idee naar een prototype en testen we dat bij echte gebruikers. Verspil geen tijd en leer heel snel wat wel en niet werkt.

Lees meer