Optimaliseren om succesvol te blijven.

Als je product of dienst af is, begint het pas. Structureel werken aan het succes is een must. Wij helpen je daar graag bij.

Koffie tijd!

Conversie Optimalisatie

Structureel werken aan het succes van je website of applicatie

Hoe weet je of je website of applicatie het goed doet? Hoe gedragen de bezoekers zich? Waar komen ze vandaan? Vanuit SEO of social? En hoe zet je deze informatie om in kansrijke verbeteridee├źn? Dat leer je, maand na maand, met onze dienst Conversie Optimalisatie. 

Lees meer
Een foto van een SWIS medewerker voor een whiteboard

Digitaal Programma Management

Grip op de roadmap van je website of webapplicatie

Met een Digitaal Programma zorg je ervoor dat je digitale ambities binnen je online strategie goed op elkaar zijn afgestemd. Welk project, of beter, welke klantreis heeft de prioriteit? Brengen we eerst onze backoffice op orde of gaan we voor de lancering van dat nieuwe product om de vraag in de markt te toetsen? Dit zijn het soort vragen die horen bij Digitaal Programma Management. SWIS helpt daarbij. 

Lees meer
Foto van een server bij SWIS

Technologie en Veiligheidsscans

Voorkom onnodige veiligheidsrisico's met regelmatige securityscans

Het is de nachtmerrie van ieder bedrijf: ongeautoriseerde manipulatie van data en vertrouwelijke informatie die in handen komt van derde partijen. Dit heeft de laatste jaren serieuze vormen aangenomen. Er worden steeds nieuwe methoden verzonnen om in te breken in systemen, met alle mogelijke schade voor de bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk om voortdurend alert te blijven. Terugkerende securityscans helpen hierbij.  

Lees meer
Foto van een laptop met daarop een website die is gemaakt door SWIS

UX-optimalisatie

De gebruikerservaring van je product of dienst optimaliseren leidt tot betere resultaten

Met UX-optimalisatie richten we ons op bestaande interfaces. We kijken onder andere naar de prestaties en analyseren gebruikerservaringen. Op basis hiervan maken we een optimalisatieplan dat aansluit bij de specifieke doelen van de website of applicatie.

Lees meer

En we doen ook: