David aan het woord

David Fernandez is Developer in het nieuwe Team Impact bij SWIS, hij vertelt ons wat zijn vak interessant houdt en zijn plannen voor de toekomst!
Medewerkers
SWIS
19 augustus 2021

''Het team voelt bijna compleet, we verwelkomen graag nog een nieuwe developer én een stagiair.''

David_fernandez

Hoe lang ben je nu werkzaam bij SWIS in deze rol?

Ik ben oktober vorig jaar begonnen dus ik ben nu alweer 10 maanden werkzaam bij SWIS. Ik kon meteen aan de slag en heb in mijn inwerkperiode binnen Team Nova veel servicewerk opgepakt om zo bekend te raken met de klanten en projecten van SWIS.
 

Je maakt nu deel uit van het nieuwe team Impact, vertel ons een iets meer hierover!

Team Nova bestond op gegeven moment uit 13 teamleden, dat was niet meer praktisch en overzichtelijk vandaar dat Team Impact in het leven is geroepen. Het team voelt bijna compleet, we verwelkomen graag nog een nieuwe developer én een stagiair. Onze nieuwe UX’er Lotte is ook bij ons begonnen als stagiair en komt vanaf september ons team versterken, er is binnen SWIS altijd ruimte voor nieuw talent.

''Het feit dat je ‘iets’ vanuit niets kan creëren vind ik mooi aan mijn vak''.

doos_op_maat_scorekaart

Wat vind jij het leukste aan jouw vak?

Er is altijd weer iets nieuws te leren zoals allerlei manieren om iets te verbeteren. Ook het feit dat je ‘iets’ vanuit niets kan creëren vind ik mooi aan mijn vak. Bij SWIS trekken ze snel aan de bel wanneer er iets beter of anders kan dit zorgt ervoor dat ik constant uitgedaagd blijf in mijn werk, zolang er een mooie uitdaging in zit blijf ik zeer tevreden.

Ik zie ook zeker groeikansen binnen SWIS, ik ben me op dit moment aan het oriënteren om te overwegen welke richting ik op zou willen gaan. Zo ben ik onder andere met DevOps bezig geweest, dat is meer uitzoekwerk en problemen oplossen, hier kan je uren (of soms dagen) zoet mee zijn. Het is ook een optie om de kant van Architect op te gaan, wie weet heb ik dan over een paar jaar mijn eigen team! 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, en lijkt het je wel wat om voor SWIS te komen werken? We hebben genoeg leuke en uitdagende functies open staan! Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina

werken_bij_swis