Duurzaam digitaal veranderen

Bij SWIS werken we graag met en voor klanten die een positieve bijdrage leveren aan de wereld. Vanuit ons vertaalt zich dat in ‘duurzaam digitaal veranderen’. We zetten onze digitale kennis en kunde graag in om het verschil te kunnen maken.
Artikel
SWIS
22 april 2021

Omdat het vandaag Earth day is zetten we een aantal van onze klanten die zich inzetten voor een duurzame toekomst eens extra in het zonnetje! 

Earth day Swis

Naturalis 

Naturalis zet zich dagelijks in voor het beschrijven, begrijpen en behouden van biodiversiteit. Bij Naturalis werken meer dan honderd onderzoekers die het geologische verleden, heden en toekomst in kaart brengen. Ook zijn er vanuit Naturalis veel (educatieve) initiatieven. Met als doel om iedereen enthousiast te maken over de natuur, en de noodzaak van een gezonde biodiversiteit te benadrukken.

Lees hier wat we voor Naturalis hebben gerealiseerd. 

Naturalis_website

Slimmebuur

SlimmeBuur.nl heeft als doel om meer mensen enthousiast te maken voor de warmtetransitie en hen te stimuleren om de eerste stap te zetten. Daarom hebben we samen met hen een platform gecreëerd waar buren elkaar op een laagdrempelige manier kunnen adviseren over energie besparen. Je kan jezelf aanmelden als Slimmebuur en Slimmeburen in jouw omgeving opzoeken om een gesprek aan te gaan over het plaatsen van zonnepanelen of betere isolatie bijvoorbeeld. Inmiddels maken al meer dan 2400 mensen gebruik van het platform.

Lees hier de hele case. 

slimmebuur_duurzaam

Lely

Onder de naam “the yellow revolution”,  ontwikkelt Lely duurzame en innovatieve oplossingen voor het boerenleven. Lely en SWIS werken al meer dan 4 jaar samen. In die tijd hebben we Lely geholpen met het realiseren van innovatieve en ‘slimme’ oplossingen, die uniek zijn in de agrarische sector. Slim boeren is een keuze, Lely helpt boeren én hun vee om een aangenamer leven te leiden dankzij innovatieve oplossingen en gerichte services. De boeren kiezen daarbij zelf hoe ze invulling geven aan de dagelijkse dynamiek met daarbij focus op de bedrijfsdoelen voor de lange termijn. Een efficiënte manier van werken met diergezondheid als rode draad.

Lees hier meer over de nieuwste lanceringen. 

Lely_duurzaam