SWIS sponsor van de 46e editie Singelloop

Nieuws
SWIS
22 maart 2023

SWIS sponsort Singelloop 2023

Dit jaar sponsort SWIS voor de eerste keer de jaarlijkse Singelloop in Leiden. Ruim 5000 deelnemers gaan op 21 april van start en rennen een parcours over de prachtige Leidse singels.

Meedoen aan de Singelloop is een traditie. Ieder jaar rennen we met een flinke groep SWISsers en worden we onderweg aangemoedigd door collega’s en bekenden.

De Singelloop start bij SWIS praktisch voor de deur (Nieuwe Energie). Daarom voelen we ons verbonden met dit evenement. We zijn een Leids bedrijf en de Singelloop is een echt Leids gebeuren. Jong en oud doet mee, de één wat beter getraind dan de ander. Verder zie je alle bedrijven en organisaties die samen Leiden maken voorbij komen.

We zijn dit jaar sponsor, omdat we graag meer willen doen dan rennen alleen. Naast een financiële bijdrage sponsoren we de afsluitende borrel voor genodigden in Nieuwe Energie.

En natúúrlijk is er nog een andere reden om te sponsoren. Een collega noemde ons onlangs nog het best bewaarde geheim van Leiden. Dat moest maar eens afgelopen zijn. SWIS is een digitaal bureau met 23 jaar Leidse historie en klanten als Naturalis en de Nationale Ombudsman.

Samen met onze klanten werken wij aan duurzame digitale verandering.