SWIS sponsort DrupalJam 2023

Nieuws
SWIS
8 maart 2023

SWIS sponsort DrupalJam 2023

Ook dit jaar is SWIS Goud sponsor van de DrupalJam, hét Drupal evenement georganiseerd door Stichting Drupal Nederland.

Als platinum partner van Stichting Drupal vinden wij het belangrijk om de Drupal community actief te ondersteunen. Voor SWIS is Drupal hét opensource CMS om je digitale transformatie mee vorm te geven. Veel websites die jij dagelijks gebruikt, maken gebruik van Drupal. Vooral websites van organisaties, die te maken hebben met complexe vraagstukken en daarnaast waarde hechten aan opensource, standaarden en toegankelijkheid. 

Naast dat we een actieve bijdrage leveren aan het (door)ontwikkelen en onderhoud van Drupal vinden we het belangrijk dat we elkaar ontmoeten tijdens events. Daarom sponsort SWIS  DrupalJam. Naast het event sponsort SWIS ook - aan het eind van de avond - de befaamde DrupalJam PubQuiz.

Over de DrupalJam
DrupalJam is hét Nederlandse Drupal evenement waar Drupal enthousiastelingen bij elkaar komen. Een plek waar gelijkgestemde en geïnteresseerden samen kunnen meeten, brainstormen en kennis kunnen delen over Drupal. Tijdens de DrupalJam hoef je je zeker niet te vervelen, de dag zit boordenvol kennissessies en presentaties, maar vooral ook bijpraten met elkaar onder het genot van een hapje en drankje.

De DrupalJam wordt georganiseerd door de Stichting Drupal Nederland. Twee SWIS’ers, Mario Gerssen en Rolf van der Krol, zitten in de organisatie van de DrupalJam.