Valérie aan het woord

Valérie de Mol is sinds juli bij SWIS aan de slag als HR manager.
Medewerkers
SWIS
26 oktober 2021

“Bij SWIS vinden wij het belangrijk dat je vanuit je kracht werkt en er aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling”.

Valerie_de_mol

Hoe lang ben je al werkzaam bij SWIS?

Ik ben sinds 1 juli dit jaar werkzaam bij SWIS als HR-manager, ik draag in mijn functie zorg voor een continue optimalisering van HR-processen.
Daarnaast draag ik bij aan het realiseren aan onze groeiambitie, waarbij de focus ligt op het werven van nieuwe SWIS'ers, werkgeluk verhogen en zorg dragen voor een duurzame inzetbaarheid.


Hoe ziet een dag als HR-manager eruit?

Geen dag is hetzelfde en dat houdt het uitdagend voor mij. Ik voer sollicitatiegesprekken, draag zorg voor een goede onboarding, stel contracten op, faciliteer teamstartsessies en veel meer om waarde op HR gebied te creëren voor SWIS. Bij SWIS vinden wij het belangrijk dat je vanuit je kracht werkt en er aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Externe video URL

Waarom zou je bij SWIS moeten solliciteren?

Toen ik hier zelf solliciteerde, werd ik, naast de inhoud van de functie, ontzettend blij van de cultuur. SWIS is een ‘calm company’ met een duidelijke visie. Wij staan op eigen benen en zijn een platte organisatie. Dit merk je direct aan de werksfeer: alle collega’s zijn heel behulpzaam. Ik vind het geweldig om te zien hoe iedereen dagelijks bezig is met het creëren van waarde, niet alleen voor de klant, maar ook voor zichzelf én het team. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, en lijkt het je wel wat om voor SWIS te komen werken? We hebben genoeg leuke en uitdagende functies open staan! Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina

werken_bij_swis