071 - 576 13 23
Drones: the sky is the limit

Drones: the sky is the limit

door op 02 november 2014


22 augustus 2014. Een datum die alweer in het verleden ligt. Toch kregen we bij SWIS die dag een kijkje in de toekomst, toen er een drone werd bezorgd. Ben jij avontuurlijk ingesteld en wil je met ons de innovatieve mogelijkheden van de drone verkennen? Lees dan snel verder.

Spioneren, pakketjes bezorgen en mensen redden

Drones, of onbemande vliegtuigjes; we horen er steeds vaker over. Ze werden ingezet bij het WK voetbal afgelopen zomer om te spioneren bij een besloten training van het Franse elftal. Amazon wil - zodra het wettelijk mag - drones inzetten om pakketjes te bezorgen. En na orkaan Katrina in 2005 werden drones ingezet om overlevenden op te sporen.

blog header drone

The sky is the limit

Voor de drone geldt letterlijk: the sky is the limit. Daar wilden we bij SWIS meer van weten. En dus hebben we nu onze eigen drone. De eerste weken hebben we er zorgeloos mee gespeeld. En prachtige beelden gemaakt. We hebben ‘oeh’ en ‘ah’ geroepen bij hoe scherp de beelden zijn en hoe steady het ding in de lucht hangt.

Kennismaken met onze drone?

Is de drone voor SWIS alleen een speeltje? Nou nee. Wij zien vooral innovatieve toepassingen voor websites. We gaan geen pakjes bezorgen en hopelijk hoeven we geen mensen te redden. Maar wat denk je van mooie filmbeelden op je website? Van gebouwen tot natuurgebieden en projecten met een ruimtelijke dimensie. Wij willen graag samen met onze klanten de mogelijkheden verkennen. Daarom zoeken we een avontuurlijke, fantasierijke klant, die met ons wil uitzoeken wat een drone voor zijn organisatie kan betekenen.

Sta jij open voor een avontuur met onze drone? Neem dan contact op met Viola de Groot. 

tekst blog drone

Meer inspiratie, informatie en bronnen vind je op: