071 - 576 13 23
Even voorstellen.. Sebastiaan!

Even voorstellen.. Sebastiaan!

door Geertje van Beelen op 12 februari 2016


Het nieuwe jaar begon éxtra goed voor ons bij SWIS. Wij zijn sinds januari namelijk een senior accountmanager rijker! Sebastiaan van Wijk heeft zijn weg naar SWIS gevonden als de nieuwe vaste accountmanager van Business Unit Barry.

Het Afrikaanse zonnetje

De afgelopen jaren heeft Sebastiaan niet bepaald om de hoek gewoond. Samen met zijn gezin verhuisde hij zo’n drie jaar geleden naar het zonnige Johannesburg voor het werk van zijn vrouw. Het meest van Zuid Afrika mist Sebastiaan de openheid en vrolijkheid van mensen. Sebastiaan: “Mensen daar zijn dankbaar voor de kleine dingen en uiten dat ook”. Sebastiaan is er zelf ook opener door geworden: “Waarom zou je niet een gezellig praatje maken met je medereiziger in de trein of de persoon die naast je wacht voor het stoplicht?”. Sebastiaan is van nature enthousiast en sociaal. Hij bouwt graag aan relaties en gaat goed om met verschillende belangen. Belangrijke eigenschappen voor een accountmanager!

Altijd al online

Voor hij naar Zuid Afrika vertrok, zat Sebastiaan niet stil. In 1997 begon hij zijn carrière in het bedrijf van zijn vader. Daarna werkte hij bij verschillende bureaus die allemaal met online te maken hadden. Zo werkte hij als regisseur en redacteur aan corporate video’s en was hij een aantal jaar client manager bij een groot online bureau. Het was een logische (en goede ;-)) stap om zijn pad bij SWIS te vervolgen.

Senior accountmanager bij SWIS

Onze nieuwe senior accountmanager is een enthousiast type die snel kan schakelen. Hij is gedreven, doet er alles aan om projecten in goede banen te leiden en onderhoudt graag een prettige relatie met de klant. Wie weet drink je binnenkort zelf wel een kop koffie met hem!

Wist je dat

Tot slot nog een aantal leuke feitjes over Sebastiaan. Want wist je dat hij..

  • op een regenachtige dag het liefst naar films (klassiekers) of politieseries kijkt, maar hier helaas zelden tijd voor heeft?
  • een hekel heeft aan strijken? Vooral omdat hij zelf vindt dat hij er niets van bakt.
  • totaal NIET tegen het geluid kan van het wrijven over een ballon?
  • elke week wel een potje tennis speelt?
  • zijn carrière bijna een hele andere wending had genomen, omdat hij zich jaren geleden bijna had ingeschreven voor de Fotografie Academie?
  • in Afrika zichzelf ontplooid heeft tot fanatiek golfer? Minstens drie keer per week stond hij op de (zonnige) baan!
  • nooit genoeg krijgt van op safari gaan?

Wil je Sebastiaan zelf nog wat vragen of met hem in contact komen? Stuur hem dan een mailtje.