071 - 576 13 23
Even voorstellen: Viola

Even voorstellen: Viola

door op 01 november 2014


SWIS blijft groeien. Graag stellen we onze laatste aanwinst aan je voor: senior accountmanager Viola.

Trots op onze bijzondere mix

Bij SWIS zijn we trots op onze bijzondere mix van medewerkers. Een succesvol team is immers een combinatie van verschillende typen mensen. Onze nieuwste aanwinst in deze mix: Viola.

Ambtenaar bij SWIS?

Voordat Viola naar SWIS kwam, heeft ze 12,5 jaar onafgebroken bij de overheid gewerkt. Een ambtenaar die overstapt naar een full service internetbureau? Verrassend. Viola kreeg dan ook veel reacties op haar nieuwe ‘move’. Op haar LinkedIn kun je lezen wat ze hier zelf over schrijf.

Viola in Post-its

Maar Viola is veel meer dan oud-ambtenaar. Stel dat we haar ervaring en eigenschappen op Post-its zouden schrijven, dan zou ‘ervaring bij de overheid’ maar één van de briefjes zijn. Op de andere zou staan: informatiebeleid, betrokkenheid, consultancy, coaching, vindingrijkheid, projectmanagement, originaliteit en -extra groot geschreven- enthousiasme. Viola is dus een belangrijke aanvulling op de huidige kennis, ervaring en sfeer bij SWIS.

Senior accountmanager

Viola is senior accountmanager bij SWIS. Wie weet kom je haar binnenkort wel tegen. Viola begrijpt de ‘klantkant’ goed, aangezien ze in haar vorige banen aan de andere kant van de klant-opdrachtgeversrelatie stond. Als ze straks Scrum Certified Product Owner is, gaat ze zich ook inhoudelijk met projecten bezighouden. Ze zal bij SWIS ook tijd besteden aan haar grote passies: schrijven en praten. Heel handig voor onze marketingactiviteiten.

En ben je uitgepraat over online vraagstukken? Viola is ook altijd in voor een gesprek over kledingkeuzes. Wij feliciteren Viola met haar nieuwe baan!