071 - 576 13 23
Iets wat het vieren waard is

Iets wat het vieren waard is

door op 05 juni 2015


Op 21 mei 2015 vierden wij feest. SWIS bestaat inmiddels 15 jaar én we zijn verhuisd naar een nieuw kantoor dat past bij onze groei en ambities. Maar er was nog meer te vieren tijdens deze geslaagde bijeenkomst met 150 klanten, relaties en vrienden. We presenteerden ook onze nieuwe positionering: een verhaal waar we met zijn allen hard aan gewerkt hebben.

15 mooie jaren

In ons 15-jarig bestaan heeft SWIS veel veranderingen meegemaakt. We professionaliseerden, we breidden onze dienstverlening uit, we groeiden, we verhuisden en herhaalden deze stappen meerdere malen. Van twee studenten op een zolderkamer werden we een dertig-koppige organisatie met drie SCRUM-teams, een Creatie team, een Optimalisatie & Service team, een Accountteam, een Management Team en een Office-team. En daar zijn we uiteraard ontzettend trots op.

En er is meer

En we zijn nog lang niet klaar. De hoofden van alle SWIS'ers zitten nog vol creatieve ideeën en we blijven onze plannen uitbreiden. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om al deze ideeën en plannen samen te laten komen. Zo ontstond een verhaal, ons verhaal, waarmee wij onszelf opnieuw willen positioneren in de veranderende markt.

feest!

Ons verhaal

We zijn een creatief digitaal bureau met een visie. Deze visie beschrijven we in ons verhaal:

 

De toekomst zelf creëren

Bij SWIS geloven we dat je de toekomst zelf creëert. Onze klanten zijn ambitieus en hebben passie voor hun vak én voor nieuwe media. Ze dagen ons uit om hun idee naar een hoger niveau te tillen. Want de toekomst creëren we samen.

Maatwerk en meesterschap

Wij weten dat je website onmisbaar is. Het gereedschap om je werk gemakkelijker, beter en efficiënter te maken. Wij ontwikkelen ijzersterke applicaties voor web en mobiel. Samen smeden we vanuit maatwerk en meesterschap jouw online succes.

Passie voor internet

SWIS ademt passie voor internet. Wij zijn eigenwijs en creatief. We doen wat we doen om steeds iets nieuws te leren. En we hebben alles over voor de ideale gebruikerservaring. Elke dag opnieuw. Zo maken we het internet stukje bij beetje mooier en beter. 

Een verkorte versie van dit verhaal hangt sinds 21 mei ook levensgroot bij ons aan de muur:

Zo vormt ons verhaal een bron van inspiratie. Elke dag opnieuw.

En tot slot; bekijk voor een korte impressie van deze avond, met reacties van de aanwezigen, de volgende video: