071 - 576 13 23
Nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers

door op 11 december 2014


SWIS gaat binnenkort verhuizen naar een nog grotere ruimte. En die ruimte moet natuurlijk gevuld worden met professionals. Vorige maand stelden we onze nieuwe accountmanager Viola aan je voor. Deze maand laten we je graag kennismaken met onze vier nieuwe getalenteerde developers.

Rick van Haasteren

Rick is de nieuwe developer én scrum master in team Onno (binnenkort team Rick). Rick studeerde International Business Administration in Rotterdam en werkte daarna in verschillende IT-functies bij grote bedrijven. Naast zelf ontwikkelen bewaakt hij de planning van zijn team en onderhoudt hij het  klantcontact.

Mark Beekman

Tot voor kort werkte Mark als zelfstandige in hetzelfde pand als SWIS. We kenden Mark dus al langer. Hij wilde zich graag meer bezighouden met front-end development en kwam zo bij SWIS terecht. Nu is hij developer en visual designer in team Barry.

Wesley Elfring

Wesley deed de filmacademie en heeft een eigen mediabedrijf. Wesley is allround developer in team Optimalisatie en Service (O&S). Hij werkte bij SWIS onder meer aan de projecten De zorg verandert mee en SaveKidsLives2015.

Bijoya Brakenhoff

Bijoya deed de studie Informatica in Den Bosch en begint volgend jaar aan een master. Daarnaast werkt ze nu ook bij SWIS. Binnen het team O&S pakt ze optimalisatie- en serviceverzoeken op.

Wij zijn blij met onze nieuwe collega’s. Met hun kennis en extra capaciteit kunnen we de komende jaren nóg meer mooie projecten realiseren. We heten Rick, Mark, Wesley en Bijoya van harte welkom!