071 - 576 13 23
SWIS wint Splash Award met website hieropgewekt.nl!

SWIS wint Splash Award met website hieropgewekt.nl!

door op 20 juni 2017


Tijdens de uitreiking van de Splash Awards 2017 op 15 juni is SWIS in de prijzen gevallen. In de categorie Publishing / Media heeft SWIS met de Drupal website van www.hieropgewekt.nl de eerste prijs gewonnen en hiervoor een Splash Award in ontvangst mogen nemen.

SWIS viel daarnaast nogmaals in de prijzen, want met de website www.hierverwarmt.nl werd de tweede prijs behaald. Deze website van de stichting HIER klimaatbureau, over wonen zonder aardgas, won The Runner Up prijs in de categorie non-profit.

Splash Awards

Splash Awards?

Stichting Drupal Nederland beloont jaarlijks de beste Drupal websites en community bijdragen uit de Benelux met de Drupal Splash Awards. Tijdens de Splash Awards op 15 juni, dat plaatsvond in Citysense te Utrecht, is SWIS in de prijzen gevallen.

HIER opgewekt

HIER opgewekt is hét kennisplatform voor lokale duurzame energie-initiatieven en iedereen die daar interesse in heeft. Het platform biedt inspiratie, informatie, kennis en sparringpartners. De website hieropgewekt.nl nodigt uit om je in de content onder te dompelen. De inhoud is snel en eenvoudig te vinden door de duidelijke site structuur, het slimme gebruik van filters en de uitstekende zoekfunctie.

In de categorie non-profit viel SWIS in de prijzen met The Runner Up prijs voor de website HIER verwarmt. Deze website informeert burgers op het gebied van de energietransitie naar gasvrijwonen in hun eigen woonwijk. De erkenning van de vakjury bewijst dat SWIS erin is geslaagd om deze vaak ingewikkelde materie toegankelijk en overzichtelijk aan te bieden op de website van HIER Verwarmt.

Drupal 8

SWIS maakt sinds 2014 gebruik van Drupal. Drupal is een van de grootste open source content management systemen in de wereld. Drupal 8 is veilig, gebruikersvriendelijk en ontwikkeld met de modernste technieken. SWIS heeft ruime ervaring met dit Drupal 8: Zo heeft SWIS onder andere ook de websites van ArboNed, Stichting AAP en de Nationale Ombudsman met Drupal 8 gemaakt.

Ook interesse in een website met Drupal 8? Neem dan gerust contact op met menno@swis.nl