ArboNed

Dagelijks staat ArboNed 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers bij op het gebied van het verlagen en voorkomen van verzuim, minimaliseren van arbeidsrisico’s en het zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Met een regionale, doelgroepspecifieke aanpak en een sterke online propositie kunnen bezoekers op arboned.nl verzuimabonnementen afsluiten, trainingen boeken en inhoudelijke kennis opdoen.

Twee mannen in overleg. Het logo van ArboNed eroverheen
Gebouwd met:
Drupal 10
Integraties:
Campaign Monitor
CompanyInfo
klantenvertellen.nl
SalesForce
Prijsklasse:
€ 100.000 - € 250.000

Cornerstone artikelen helpen gebruikers informatie te vinden

Samen met de content marketeers van ArboNed is een structuur ontwikkeld die gebruikers helpt bij het vinden van informatie over relevante onderwerpen binnen de Arbo. Zo is er als het ware een online encyclopedie op het gebied van de Arbo ontstaan. Artikelen worden gekoppeld aan deze onderwerpen, waardoor gebruikers snel en makkelijk alles over een bepaald onderwerp kunnen terugvinden. De zogenaamde ‘cornerstone’ artikelen resulteerden in meer betrokken bezoekers met een langere on-site tijd en een lager bouncepercentage.

Diff devices arbonednl

Hoge conversie verzuimabonnementen

Eenvoudig te gebruiken. Met een focus op een goede user experience. Versimpelen van oriëntatie- en afsluitproces en geen dubbele invoer. De conversie op de verkoop van verzuimabonnementen is flink verhoogd. Op arboned.nl krijgen werkgevers op basis van ziekteverzuim en bedrijfsgrootte een advies op maat. Resultaten worden direct in het ERP systeem van ArboNed opgeslagen. Dat is wel zo efficiënt, en iedereen in ArboNed is direct op de hoogte.

Arboned verzuimabonnementen

Online inschrijven op trainingen

Op zoek naar informatie over de Arbowet of hoe om te gaan met werknemersverzuim? ArboNed verzorgt trainingen en webinars om verzuim te verlagen, arbeidsrisico’s te verminderen, gezondheid te bevorderen en te voldoen aan de (nieuwe) Arbowet. De ArboNed Academy leert klanten onder andere om te gaan met verzuimmanagement en leidt op tot vertrouwenspersoon of preventiemedewerker. Voor ieder wat wils. De Academy is SEO-technisch beter vindbaar door het gebruik van Structured data. Google begrijpt content hierdoor beter en toont daarom zogeheten Rich-cards.


ArboNed Dichtbij

Lokale aanwezigheid en branchekennis is belangrijk voor veel bedrijven. Ook voor ArboNed. Speciaal ingerichte regio- en branchepagina’s zorgen voor een snellere en betere dienstverlening. Waar kan men terecht voor een spreekuur of wat speelt er allemaal in de buurt of in de betreffende branche? ArboNed weet wat er speelt en is altijd dichtbij, fysiek of online.

Arboned Dichtbij

Gebouwd met Drupal 8

Met Drupal 8 kan ArboNed eenvoudig en zonder technische kennis de volledige website zelf beheren. Door de grote wereldwijde community van Drupal-ontwikkelaars zijn er enorm veel uitbreidingen beschikbaar. Drupal 8 blinkt uit in de ondersteuning van zowel corporate websites als complexe maatwerk sites zoals die van ArboNed. Drupal 8 is veilig, betrouwbaar en ontwikkeld met de modernste technieken.

SWIS toont persoonlijke betrokkenheid en is creatief; dit blijkt wel uit de bereidheid om langs te komen of sessies op hun kantoor te houden. Hun expertise heeft geresulteerd in mooie oplossingen waarmee we onze klanten snel en makkelijk online kunnen bedienen. - Wouter Stolk, Online- en webspecialist ArboNed.