Arboned

Complete digitale dienstverlening voor de grootste arbodienst van Nederland.

Dagelijks staat ArboNed 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers bij op het gebied van het verlagen en voorkomen van verzuim, minimaliseren van arbeidsrisico’s en het zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Met een regionale, doelgroepspecifieke aanpak en een sterke online propositie kunnen bezoekers op arboned.nl verzuimabonnementen afsluiten, trainingen boeken en inhoudelijke kennis opdoen.

Strategische sessies & online marketing

Hoe zorgen we voor een optimale gebruikerservaring? In de strategische sessies optimaliseren we de customer journey door periodiek samen de vinger aan de pols te houden. En dat doen we met Google datastudio. Dé gratis tool om data te visualiseren in dashboards. Spotten we een trendbreuk? Dan duiken we, samen met de online specialisten van ArboNed, in Google Analytics. Daarnaast is er flink geïnvesteerd in content marketing.

  • Het bezoek vanuit SEO is met 20% gestegen
  • Geoptimaliseerde SEA-advertenties zorgden voor een conversiepercentage van 1,5%
  • De gemiddelde time on site via e-mail is verdubbeld

Diff devices arbonednl

Hoge conversie verzuimabonnementen

Eenvoudig te gebruiken. Met een focus op een goede user experience. Versimpelen van oriëntatie- en afsluitproces en geen dubbele invoer. De conversie op de verkoop van verzuimabonnementen is flink verhoogd. Op arboned.nl krijgen werkgevers op basis van ziekteverzuim en bedrijfsgrootte een advies op maat. Afgesloten abonnementen worden direct in Salesforce opgeslagen. Dat is wel zo efficiënt, en iedereen in ArboNed is direct op de hoogte.

Arboned verzuimabonnementen

Online inschrijven op trainingen

Op zoek naar informatie over de Arbowet of hoe om te gaan met werknemersverzuim? ArboNed verzorgt trainingen en webinars om verzuim te verlagen, arbeidsrisico’s te verminderen, gezondheid te bevorderen en te voldoen aan de (nieuwe) Arbowet. De ArboNed Academy leert klanten onder andere om te gaan met verzuimmanagement en leidt op tot vertrouwenspersoon of preventiemedewerker. Voor ieder wat wils. De Academy is SEO-technisch beter vindbaar door het gebruik van Structured data. Google begrijpt content hierdoor beter en toont daarom zogeheten Rich-cards.

ArboNed Dichtbij

Lokale aanwezigheid en branchekennis is belangrijk voor veel bedrijven. Ook voor ArboNed. Speciaal ingerichte regio- en branchepagina’s zorgen voor een snellere en betere dienstverlening. Waar kan men terecht voor een spreekuur of wat speelt er allemaal in de buurt of in de betreffende branche? ArboNed weet wat er speelt en is altijd dichtbij, fysiek of online.

Arboned Dichtbij

Gebouwd met Drupal 8

Met Drupal 8 kan ArboNed eenvoudig en zonder technische kennis de volledige website zelf beheren. Door de grote wereldwijde community van Drupal-ontwikkelaars zijn er enorm veel uitbreidingen beschikbaar. Drupal 8 blinkt uit in de ondersteuning van zowel corporate websites als complexe maatwerk sites zoals die van ArboNed. Drupal 8 is veilig, betrouwbaar en ontwikkeld met de modernste technieken.