FNV

Heb jij Gewoon Goed Werk?

Gewoon goed werk hebben betekent een baan hebben die zekerheid geeft van een goed en gezond leven, nu en in de toekomst. De Gewoon Goed Werk Meter, het platform dat SWIS in Drupal 8 ontwikkelde in opdracht van FNV, geeft werkend Nederland inzicht in hun werk en ondersteunt hen om voor zichzelf op te komen.

Een afbeelding van de homepage van de Gewoon Goed Werkmeter.

Inzicht en advies

Het invullen van de enquête, waarop een persoonlijke score wordt gebaseerd, duurt ongeveer 10 minuten en is geheel anoniem. Deze score wordt begeleid door een advies en kan worden vergeleken met dat van anderen in hetzelfde bedrijf, dezelfde sector of alle 121.000 eerdere invullers van de enquête.

Gewoon goed werk persoonlijk rapport

Staaltje data crunching

We houden bij SWIS wel van een uitdaging. Zeker als het om databases gaat. De Gewoon Goed Werk Meter had al een bestaande database van antwoorden van 100.000 respondenten. Aan ons de vraag deze over te zetten naar de nieuwe database. Vanzelfsprekend met behoud van 100% van de data om betrouwbare analyses te kunnen blijven doen. 

We zijn trots op het eindresultaat: een gebruiksvriendelijke database met de mogelijkheid om meerdere rapportages van verschillende enqûetes in de back-end te vergelijken. Filteren is mogelijk op basis van bedrijf, sector, contract, vakbond, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Door slimme code worden de rapportages snel geleverd.

Selecteren van rapportages in de Gewoon Goed Werk Meter

En de voorkant? 

Het nieuwe platform is gebruiksvriendelijk én heeft een passende uitstraling. FNV-ers kunnen een modulaire vragenlijst maken en het stelt analisten in staat conclusies te formuleren op basis van alle geanonimiseerde data. Kortom: een webapplicatie die aan de voor- en achterkant gebruiksvriendelijk is.