Gemeente Amsterdam

Logo van Gemeente Amsterdam op achtergrond van Mappi

Jaarlijks komen er honderdduizenden bezoekers op Koningsdag en de Canal Parade af in onze hoofdstad. Voor bewoners en bezoekers is het prettig om te kunnen zien waar in de stad optredens zijn, toiletten, EHBO-posten en wat de route is. Mappi biedt hier alle ruimte voor.

Mappi op straat

Maak je kaart zelf

Mappi is een door SWIS ontwikkelde geo-tool waarmee je als redacteur in een paar klikken een plattegrond bouwt. Dat doe je gewoon zelf. Lekker snel dus en heel gebruiksvriendelijk – voor jou én de eindgebruiker. Resultaat? Een strakke, gelikte kaart die voldoet aan de webrichtlijnen en uiteraard geschikt is voor tablet en mobiel.

Vaar- en wandelroutes

Het is handig als je grote mensenmassa’s de juiste richting op kan sturen. In de kaart voor de Canal Parade hebben we daarom de interactieve vaar- en wandelroutes aangegeven zodat je zeker weet dat je de juiste kant op gaat. Fijn voor de stad en fijn voor de bezoeker. De gemeente Amsterdam gebruikt de kaart ook op de informatiepagina van Pride Amsterdam 2019.

Wist je dat ook de ‘gewone’ kaart van Amsterdam een Mappi is? Nu begrijp je dat we echt heel trots zijn op Mappi. Bekijk ook zeker even wat we voor de gemeente Westerkwartier hebben gedaan!