Voor elke klantreis een kaart

Mappi; Dé gebruiksvriendelijke geo-tool

Waar laat ik lege verfblikken? Tot wanneer is de Emmalaan opgebroken? Wat is dit jaar de route van de sinterklaasintocht? Kan ik ook bij het station stemmen? Logische vragen van inwoners, waar ze snel antwoord op willen. Nee, verwachten. Online natuurlijk, dus via de site van hun gemeente. Hoe moeilijk kan het zijn? Nou, een stuk makkelijker dan eerst. Want nu is er Mappi.

Een screenshot van de Mappi kaart van Amsterdam

Logo van Mappi

Mappi is onze geo-tool waarmee je als redacteur in een paar klikken een plattegrond bouwt, afgestemd op een specifieke zoekbehoefte.

Web wcag proof

Web- & WCAG-proof

Mappi voldoet aan elke richtlijn, de techniek werkt perfect
Mobile

Mobile first

Zien waar je zijn moet, óók op je smartphone
Blazing fast

Supersnel

Hoe groot je kaart ook is: Mappi laadt binnen één seconde
Move groove

Move & groove

Animaties blazen leven in je kaart
Privacy garantueed

Privacy gegarandeerd

Gebaseerd op Open Source, dus géén (AVG-)gedoe met Google
Always up to date

Altijd actueel

Auto-aanvullingen vanuit het Nationaal Georegister, dus elke kaart up-to-date

Skip GIS, maak je kaart zelf

Met Mappi maak je zelf een kaart, je hoeft niet meer langs de GIS-afdeling. Lekker snel dus, en heel gebruiksvriendelijk – voor jou én de gebruiker. Resultaat? Een strakke, gelikte kaart die voldoet aan alle webrichtlijnen, en uiteraard geschikt voor tablet en mobiel.

Stop de speurtocht

Natuurlijk heeft ook jouw gemeente een online stadsplattegrond. Vermoedelijk één kaart waar alle voorzieningen op staan, gebouwd door (en dus vooral voor) GIS-specialisten. Werkt op zich wel, alleen: om te vinden wat je zoekt, ben je vaak wel even bezig. De meeste informatie heb je namelijk niet nodig. Wat moet je met begraafplaatsen en benzinestations als je een sportclub of museum zoekt? Je inwoners naar zo’n algemene applicatie doorsturen, is niet meer van deze tijd. Vinden wij.

Themakaarten: content in context

Met Mappi maak je locatiegegevens relevant. En relevant wil zeggen: alleen zien wat je zoekt. Informatie over omleidingen bijvoorbeeld, of evenementen. Zo’n losse kaart over één onderwerp zet je zo op de site. Dus parkeerzones op de parkeerpagina en stembureaus bij verkiezingen. Content in context, noemen we dat. En je voegt een themakaart net zo makkelijk toe aan een tweet of post.

Milieuparken worden op de website van Katwijk getoond met een Mappi-kaart

SWIS made

Bij Mappi zit een importeermodule. Een soort Zwitsers zakmes, waarmee je eenvoudig kaartlocaties uit alle gangbare geo-formaten tovert: van ESRI Shapefiles tot WFS-servers. Je hebt vast ook vaak een Excel-bestand op je bureaublad staan, van waaruit je een kaart wilt publiceren. Geen probleem, in een paar simpele stappen importeer je alle data. Wij begeleiden je. Je krijgt van ons standaard een training op maat, waarna je meteen zelf aan de slag kunt. Je hebt geen GIS-opleiding nodig, beloofd.

Standaarden waarmee Mappi goed koppelt zoals ESRI, PDOK, KML, WMS, LTC en gewoon een CSV of Excel

Deze gemeenten maken al gebruik van Mappi

 

Logo amsterdam

Logo Westerkwartier

Logo rotterdam

logo Katwijk

Logo Leiden

Logo omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

Logo Gemeente Barneveld

Logo Gemeente Westland

Wil je meer informatie over Mappi?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.