071 - 576 13 23
Voorbeelden van plattegronden

Voor elke klantreis een kaart

Waar laat ik lege verfblikken? Tot wanneer is de Emmalaan opgebroken? Wat is dit jaar de route van de sinterklaasintocht? Kan ik ook bij het station stemmen? Logische vragen van inwoners, waar ze snel antwoord op willen. Nee, verwachten. Online natuurlijk, dus via de site van hun gemeente. Hoe moeilijk kan het zijn? Nou, een stuk makkelijker dan eerst. Want nu is er Mappi.

Met Mappi zet je zelf data op een digitale kaart: snel, simpel en gebruiksvriendelijk

 • Web- & WCAG-proof

  Mappi voldoet aan elke richtlijn, de techniek werkt perfect

 • Mobile first

  Zien waar je zijn moet, óók op je smartphone

 • Supersnel

  Hoe groot je kaart ook is: Mappi laadt binnen één seconde

 • Move & groove

  Animaties blazen leven in je kaart

 • Privacy gegarandeerd

  Gebaseerd op Open Source, dus géén (AVG-)gedoe met Google

 • Altijd actueel

  Auto-aanvullingen vanuit het Nationaal Georegister, dus elke kaart up-to-date

Skip GIS, maak je kaart zelf

Mappi is onze nieuwe geo-tool waarmee je als redacteur in een paar klikken een plattegrond bouwt, afgestemd op een specifieke zoekbehoefte. Dat doe je gewoon zelf, want je hoeft niet meer langs de GIS-afdeling. Lekker snel dus, en heel gebruiksvriendelijk – voor jou én de gebruiker. Resultaat? Een strakke, gelikte kaart die voldoet aan alle webrichtlijnen, en uiteraard geschikt voor tablet en mobiel.

Stop de speurtocht

Natuurlijk heeft ook jouw gemeente een online stadsplattegrond. Vermoedelijk één kaart waar alle voorzieningen op staan, gebouwd door (en dus vooral voor) GIS-specialisten. Werkt op zich wel, alleen: om te vinden wat je zoekt, ben je vaak wel even bezig. De meeste informatie heb je namelijk niet nodig. Wat moet je met begraafplaatsen en benzinestations als je een sportclub of museum zoekt? Je inwoners naar zo’n algemene applicatie doorsturen, is niet meer van deze tijd. Vinden wij.

Plattegrond met icoon van een parkeergelegenheid Plattegrond met icoon van een fiets Plattegrond met icoon van een waarschuwing Plattegrond met icoon van een sportvoorziening

Themakaarten: content in context

Met Mappi maak je locatiegegevens relevant. En relevant wil zeggen: alleen zien wat je zoekt. Informatie over omleidingen bijvoorbeeld, of evenementen. Zo’n losse kaart over één onderwerp zet je zo op de site. Dus parkeerzones op de parkeerpagina en stembureaus bij verkiezingen. Content in context, noemen we dat. En je voegt een themakaart net zo makkelijk toe aan een tweet of post.

Geëmbedde kaarten op katwijk.nl

SWIS made

Bij Mappi zit een importeermodule. Een soort Zwitsers zakmes, waarmee je eenvoudig kaartlocaties uit alle gangbare geo-formaten tovert: van ESRI Shapefiles tot WFS-servers. Je hebt vast ook vaak een Excel-bestand op je bureaublad staan, van waaruit je een kaart wilt publiceren. Geen probleem, in een paar simpele stappen importeer je alle data. Wij begeleiden je. Je krijgt van ons standaard een training op maat, waarna je meteen zelf aan de slag kunt. Je hebt geen GIS-opleiding nodig, beloofd.

Logo van Esri
Logo van Pdok
Logo van Microsoft Excel
Logo van KML
Logo van LTC
Logo's van WFS en WMS
Logo van DUO - Dienst Uitvoering Onderwijs

Een demo van Mappi voor jouw gemeente

Wil je Mappi voor jouw gemeente zien? Vul je e-mailadres en gemeente in, dan zetten we een demo gratis voor je klaar.

Deze gemeenten maken al gebruik van Mappi:

Mario Gerssen