Verantwoordelijk namens het internet

Het internet belooft veel, nog steeds. Wij zijn er vanaf het begin bij om die beloftes waar te maken. De weg vooruit? Die is online, maar niet één lijn. Het is een grillige tocht, die om durf, creativiteit en flexibiliteit vraagt. Maar ook om visie, kennis en controle. Duurzaam digitaal veranderen, noemen wij dat.

40 denkers en doeners maken het internet elke dag een stukje beter

Bekijk ons team

Team Delta

{technologisch:duurzaam}

Onze oplossingen zijn gebaseerd op open standaarden. We kiezen niet zomaar voor de volgende trend en zijn secuur in onze keuzes als het gaat over de technologie die we inzetten voor de projecten die we doen. Logo's van Drupal, Laravel, VueJs, JSON:API en Leaflet

Swissers aan het werk
SWISsers aan de lunch

Betrouwbare partner

Een betrouwbare partner zijn we door goed samen te werken én door een actieve rol te spelen in onze branche en daarin kennis op te doen en te delen. We zijn daarom:
 

Werken bij SWIS
SWIS NERF Squad

't Is net tuinieren.

Klinkt gek, maar we zien ons werk een beetje als tuinieren: we ontwerpen en verzorgen landschappen. Door slim en creatief te combineren, maken we digitale ecosystemen die er ook nog eens mooi uitzien. En we plegen onderhoud. We bestrijden bugs, verpotten groeiende onderdelen en snoeien bij om wildgroei te voorkomen. Nieuwe toepassingen als voice en marketing automation planten we bij, maar alleen als de tuin er echt mooier van wordt. Zo laten we je online omgeving er goed bij staan, het hele jaar door. 

Koffie tijd!
Werken bij SWIS

Eerlijke websites, samen gemaakt. 

In huize SWIS doen we de dingen samen. We werken in multidisciplinaire teams en betrekken je bij het hele proces, van strategische kick-off tot analyse en evaluatie. Omdat we willen maken wat echt bij je past. Met techniek vallen we je zo min mogelijk lastig – tenzij je het leuk vindt, natuurlijk. We praten normale mensentaal en houden het simpel. Blijkt iets toch een slecht idee? Dan zeggen we het eerlijk. Van transparantie worden resultaten alleen maar beter.

Online Strateeg Floris met klanten
Het SWIS team staat klaar voor de wekelijkse standup.

Alles willen we weten. 

Bij SWIS werken digitale doeners die het liefst iets concreets opleveren. Daarvoor willen we wel het naadje van de kous weten. En we durven dingen ter discussie te stellen. #watdan #waaromdan #hoedan? Tikje nieuwsgierig wel. Maar pas als we weten waar je behoefte écht ligt, kunnen we iets bouwen waar je mee vooruit kunt. 

Content Strateeg Onno
Sticky notes worden opgehangen

Valerie zoekt met een verrekijker naar nieuw talent#valerie-zoekt

Zie je jezelf hier misschien zitten en wil je eerst kennismaken? No problemo. Neem contact op met Valerie.