071 - 576 13 23

De gloednieuwe, gezonde en vitale site van ArboNed, de grootste arbodienst van Nederland

Dagelijks staat ArboNed 70.000 werkgevers en ruim 1 miljoen werknemers bij. Van MKB ondernemers en multinationals tot non profit instellingen en overheden.

ArboNed zocht naar een sterkere online propositie. De website moest beter gaan converteren. Elke doelgroep moest zijn eigen landingspagina krijgen en we gingen aan de slag met de informatiearchitectuur.

Arboned.nl op verschillende devices

Nieuwe responsive look en feel

Optimaal gebruik maken van de huisstijl en een betere balans tussen beeld en tekst. Zo creëerden we de beste ervaring voor ieder apparaat.

Strategische sessies

Welke stappen moet elke doelgroep doorlopen voor een goede gebruikerservaring? In een aantal strategische sessies optimaliseerden we de customer journey.

strategische sessie
arboned doelgroepsegmenatie

Duidelijke doelgroepsegmentatie

Voor elke doelgroep een eigen landingspagina met daarop precies die info die deze groep zoekt.

Presentatietool included

In plaats van een statische PowerPoint kunnen medewerkers van ArboNed met de nieuwe website een presentatie maken. Bijvoorbeeld voor pitches bij klanten of een introductie voor nieuwe werknemers. Met gave effecten, verborgen content die verschijnt wanneer jij dat wilt of YouTube video's, zijn de presentaties van ArboNed nu hartstikke hip.

Icoon voor de arboned presentatietool
Screenshot van de arboned presentatietool
Conversie icoon voor arboned.nl

Gericht op een hogere conversie

Door in de huid te kruipen van de bezoekers en te luisteren naar ArboNed hebben we de customer journey flink geoptimaliseerd. Door een fijne gebruikerservaring kan de website nog meer opleveren voor ArboNed. Binnen alle doelgroepen.

Gebouwd met het gloednieuwe Drupal 8

drupal 8 logo

Met Drupal 8 kan ArboNed eenvoudig en zonder technische kennis de volledige website zelf beheren. Door de grote wereldwijde community van Drupal-ontwikkelaars zijn er enorm veel uitbreidingen beschikbaar. Drupal 8 blinkt uit in de ondersteuning van zowel corporate websites als complexe maatwerk sites zoals die van ArboNed. Drupal 8 is veilig, betrouwbaar en ontwikkeld met de modernste technieken.

Sprints
7 Sprints
Kop koffie
750 koppen koffie
Story points
400 story points
Veel grijze haren
8 grijze haren
Gertjan
1 GertJan
ContactformulierContactpersoon

Op zoek naar een professionele en enthousiaste partner voor jouw webproject?

Laten we snel om tafel gaan om te kijken of we bij elkaar passen! Laat een bericht achter en Menno belt of mailt je snel.