071 - 576 13 23

Inzicht in de logistieke data van alle missies.
Wereldwijd.

Snel internet en geavanceerde systemen: we staan er vaak niet eens bij stil. Maar niet overal ter wereld zijn ze vanzelfsprekend. Artsen zonder Grenzen biedt medische noodhulp aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën. SWIS ontwikkelde een logistiek rapportagesysteem dat wereldwijd gebruikt wordt.

wereldkaart met missie-locaties afbeelding van een veldmedewerker
Missie
Bangladesh
Project
Kamrangirchar
afbeelding van de webapplicatie: Data invoeren

Registratie in het veld

Artsen zonder Grenzen biedt noodhulp in heftige situaties. In een sloppenwijk in Bangladesh bijvoorbeeld, waar vluchtelingen uit Myanmar leven. Veldmedewerkers ter plaatse moeten data over voorraadverbruik, de efficiëntie van voertuigen of het verlies van medicijnen kunnen rapporteren. Een hele uitdaging als je bedenkt, dat er zoals in veel ontwikkelingslanden, op deze locatie geen of zeer langzaam internet is.

Mission control: Projecten inzichtelijk

SWIS heeft voor Artsen zonder Grenzen een systeem opgezet, dat ook werkt zonder internetverbinding. Lokaal hebben veldmedewerkers een invoersysteem dat alle projecten binnen de missie coördineert.

afbeelding van de webapplicatie: Dashboard van Mission Control
afbeelding van de webapplicatie: Dashboard van Operational Centre

Operational Centre: Scorecards en reports van alle missies

Het hoofdkantoor gebruikt deze data om rapportages en diepgaande analyses te maken. Zo is direct duidelijk wat een team nodig heeft en kunnen de artsen zich concentreren op wat er echt toe doet: noodhulp bieden op de beste manier.

ContactformulierContactpersoon

Benieuwd of we voor jouw situatie ook een oplossing hebben?

Mario kan je alles vertellen over maatwerkmogelijkheden!

Je kunt Mario ook zelf bellen op 071-576 13 23 of mailen via mgerssen@swis.nl.