071 - 576 13 23

BAM. Een overzicht waar je op kunt bouwen

Om efficiënt te kunnen bouwen, is beschikbaar bouwmateriaal een eerste vereiste.  Voor internationale bouwgroep BAM ontwikkelde SWIS een interne kaartapplicatie voor beheer van grondpartijen.  Het resultaat: altijd een up to date overzicht van beschikbaar bouwmateriaal, dat zowel tijd als kosten bespaart.  

Alles in kaart 

Met onze kaartapplicatie GeoStart kun je locatieafhankelijke informatie gemakkelijk en snel categoriseren. Wij brengen vraag en aanbod op een kaart. Precies wat BAM nodig had om beschikbaar bouwmateriaal overzichtelijk te maken. SWIS verzorgde voor BAM de vormgeving en de technische ontwikkeling van de applicatie.

Als een huis

Een BAM-medewerker kan met de nieuwe applicatie in één oogopslag zien waar in de buurt van een project materialen worden gevraagd of aangeboden. Binnen één klik reserveert hij zijn gewenste grondpartij. Zoeken is eenvoudig door bijvoorbeeld te filteren op type materiaal en hoeveelheid. Daarnaast ontvangen betrokkenen regelmatig een automatisch gegenereerde nieuwsbrief met een update van de gevraagde en aangeboden materialen. Daarmee staat de nieuwe applicatie als een huis. 

ContactformulierContactpersoon

Heb je ook een webwens?

Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.