071 - 576 13 23

Barneveld

Met de interactieve kaart van de gemeente Barneveld kun je snel toeristische informatie en gemeentelijke bekendmakingen in de omgeving van Barneveld vinden.

Toeristische en gemeentelijke informatie

Waar kan ik mijn vuil kwijt? Waar is de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid? Wat zijn de inzamelingsgebieden van Barneveld? Alle plekken in Barneveld die het bezoeken waard zijn, alle monumenten en andere interessante informatie over de gemeente worden via de kaartapplicatie ontsloten.

Bekendmakingen

Daarnaast worden via de kaart alle algemene bekendmakingen van de gemeente ontsloten. Denk aan bouwaanvragen, bouwvergunningen, verkeersbesluiten en andere officiële bekendmakingen van de gemeente. 

GeoStart

De website is een typisch GeoStart-project en voorziet in een duidelijke locatiegerichte behoefte van de gemeente. Zij brengen daarmee die informatie écht dicht in de buurt van inwoners en bedrijven. Door via GeoStart te ontsluiten, wordt alle informatie beter gevonden in zoekmachines. De combinatie van informatie ontsluiten via je locatie ("Wat gebeurt er bij mij in de buurt?") en die betere vindbaarheid in zoekmachines zorgt voor betere vindbaarheid van gemeentelijke informatie én meer bezoekers aan de website.

ContactformulierContactpersoon

Heb je ook een webwens?

Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.