071 - 576 13 23

Binnenstad in kaart

In de Leidse binnenstad is veel te ontdekken: winkelen, werken, recreëren en wonen. Het gebeurt allemaal in het centrum van de stad. Hoe zorg je als gemeente ervoor dat iedereen op de hoogte is van alle activiteiten?

Alle activiteiten in één kaart 

De gemeente zorgt samen met partners in Leiden voor activiteiten die de binnenstad van Leiden nog leuker en aantrekkelijker maken. Natuurlijk wil je dat geïnteresseerden daarvan op de hoogte zijn en op de hoogte blijven. Hoe?

Door een handig te bedienen GeoStart applicatie ‘Binnenstad in kaart’. Op de interactieve kaart krijg je direct een overzicht van de activiteiten, maatregelen en projecten van het lopende jaar in de binnenstad van Leiden. In een oogopslag zie je of het project bij jou om de hoek in voorbereiding is, uitgevoerd word, of dat het project gerealiseerd is.

Proactief informeren  

Geïnteresseerden kunnen zich eenvoudig abonneren op wekelijkse updates. Hoe? Ze vullen gewoon hun naam en e-mailadres in, klikken de activiteiten aan waarvan ze op de hoogte willen blijven. En klaar! Bezoekers worden wekelijks geïnformeerd met betrekking tot de updates van de door hun geselecteerde activiteiten.

Het leuke hiervan? Niemand hoeft zich te bekommeren om het versturen van de updates. Dit gaat automatisch. Handig!

ContactformulierContactpersoon

Heb je ook een webwens?

Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.