071 - 576 13 23

Bouwmee

In één klik bouwen aan een huis voor een arm gezin. Bouw een virtueel huis met behulp van donaties en nodig al je vrienden uit! Bouw Mee is een interactieve website waarmee je vanuit je luie stoel letterlijk kunt bouwen aan een betere wereld.

Bouw een virtueel huis 

Bouw Mee is een online initiatief van Habitat for Humanity Nederland. Deze goede doelenorganisatie gelooft dat een eigen huis hét middel is waarmee mensen op eigen kracht uit de armoede kunnen komen. Ze zet zich daarom in voor de bouw van huizen. Wereldwijd zijn al 600.000 huizen gebouwd! Om nog meer echte huizen te bouwen, hebben wij in opdracht van Habitat een online tool ontwikkeld. Met de tool kun je met vrienden - of alleen - donaties inzamelen voor een virtueel huis. 

Digitaliseren aanmelding bouwreizen

Wereldwijd zijn al heel wat huizen gebouwd en iedere vijf minuten is er een huis af! Maar er was nog meer werk aan de winkel. Habitat wilde het inschrijfproces voor bouwreizen digitaliseren. Vrijwilligers (verenigingen, bedrijven, vriendengroepen) kunnen zich aanmelden om op bouwreis te gaan en helpen te bouwen aan een echt huis. In vijf overzichtelijke stappen meldt je je aan voor een bouwreis. Is je inschrijving goedgekeurd? Dan kun je je eigen teampagina maken én geld inzamelen voor je eigen bouwreis én verder gaan met virtuele huizen bouwen. 

ContactformulierContactpersoon

Heb je ook een webwens?

Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.