071 - 576 13 23

Centrum voor Lokaal Bestuur

Het CLB organiseert netwerkbijeenkomsten, geeft publicaties uit, bemiddelt bij opleidingen en geeft adviezen aan alle PvdA-volksvertegenwoordigers en bestuurders van gemeenten, provincies en waterschappen. Een grote groep mensen dus.

Netwerken

Het CLB heeft netwerken met honderden leden. Ieder netwerk heeft een thema en kent veel leden. Er werd een nieuwe website opgezet met mogelijkheid om via sociale media of met een wachtwoord in te loggen. In een compleet gepersonaliseerde omgeving kunnen de leden van deze netwerken nu onderling communiceren, delen en reageren.

Community

De community van lokale bestuurders voorziet in hun zoektocht naar lokale moties, standpunten over specifieke thema's en verslagen van raadsvergaderingen. Door de inzet en actieve deelname van de leden ontstaat nu een uitgebreid doorzoekbaar archief van documenten en verslagen waar netwerkleden gebruik van kunnen maken.

Centrum voor lokaal Bestuur Dashboard

Persoonlijk dashboard

Lokale bestuurders en leden vinden elkaar in een beveiligde persoonlijke omgeving. Hun eigen netwerken, persoonlijke agenda en de discussies waar ze aan deelnemen zijn zo direct beschikbaar.

ContactformulierContactpersoon

Heb je ook een webwens?

Mario denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.