071 - 576 13 23

Het Singelpark

Grootste stadspark van Nederland

Rondom de historische binnenstad van Leiden ligt een zes kilometer lange vestinggracht. In de toekomst moet hier het grootste aaneengesloten stadspark van Nederland verrijzen. De website singelpark.nl is er al. Kosteloos ontwikkeld door SWIS.

SWIS is partner van het Singelpark

Het Singelpark is een initiatief van ondernemer Jeroen Maters en zo’n 1000 medeburgers. De gemeente Leiden en verschillende Leidse organisaties werken mee aan de realisatie van het park. Ook SWIS steunt het plan van harte. Daarom werden we partner.

Activerende website

Hoe moet de website voor een nog te realiseren park er uit zien? SWIS leidde een strategische sessie met de initiatiefnemers waarin alle wensen werden aangescherpt. We ontwikkelden een transparante website met beeldvullende foto’s, een verhalend filmpje, activerende buttons en een blog. Zo kan iedereen meeleven, meekijken en meehelpen.

singelbook

Help ook mee

Het Singelpark is van ons allemaal en jij kunt meedoen. Wil je net als SWIS helpen om dit unieke initiatief te realiseren? Word vriend van het Singelpark, bied je aan als vrijwilliger of word partner en steun dit mooie plan. Kijk op de website hoe.

ContactformulierContactpersoon

Heb je ook een webwens?

Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.