071 - 576 13 23

INTOS corporate site

INTOS interieurmakers is dé full service specialist voor interieurafbouw en inrichting van gebouwen van nationale en internationale bedrijven. Er werken 120 mensen en ze zijn al sinds 1991 actief. Het is een echt familiebedrijf. 

De website was ondertussen al tien jaar oud en nodig aan vervanging toe. Als onderdeel van een gehele aanpak van de corporate identity werden wij daarom gevraagd de nieuwe website te ontwikkelen. Belangrijk was om de mooie projecten die INTOS doet onder de aandacht te brengen met grote fotografie.

Wat hebben we gedaan?

In een creatieve sessie hebben we samen de online strategie bepaald. Wij deden het interactieontwerp en de vormgeving op basis van de nieuwe huisstijl. Fotografie staat nu centraal, de website is responsive en dus geschikt voor alle mobiele apparaten en de diensten en projecten hebben een mooie plek gekregen.

Wat is het resultaat?

Een volledige responsive corporate website die de pijlers en diensten van INTOS nog beter belichten. Die klaar is voor de toekomst met een goed en handig CMS. Er is een koppeling met LinkedIn voor het INTOS-nieuws. Projecten worden veel beter uitgelicht, door goede fotografie en heldere cases. Gethematiseerd én met slimme filters. Ze kunnen nu trots zijn op de website. 

 

ContactformulierContactpersoon

Heb je ook een webwens?

Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.