071 - 576 13 23

Hoe haal je zo veel mogelijk auto’s uit de spits?

Hoe haal je zoveel mogelijk auto’s uit de spits rondom Maastricht? Programmabureau Maastricht Bereikbaar werkt hier hard aan. Voor hen ontwikkelden wij maastrichtbereikbaar.nl.

afbeelding van de homepage van maastrichtbereikbaar.nl afbeelding van de homepage van maastrichtbereikbaar.nl afbeelding van de homepage van maastrichtbereikbaar.nl
afbeelding van de homepage van maastrichtbereikbaar.nl

Maastricht bereikbaar houden

Dagjesmensen, forensen, vrachtverkeer, Maastricht is een druk bezochte stad. Net als in veel andere steden groeit bovendien het autogebruik in en om de stad. Hoe kun je die verkeerstromen het beste begeleiden om Maastricht voor iedereen bereikbaar te houden? Een middel dat hiervoor wordt ingezet is een geavanceerde website. Ontwikkeld door SWIS.

Persoonlijk reisadvies voor iedereen...

Elke reiziger naar Maastricht kan vanaf nu terecht op maastrichtbereikbaar.nl voor een persoonlijk reisadvies. De website integreert hiervoor informatie vanuit verschillende bronnen. Voor wie een rustige dag wil uitkiezen voor zijn dagje Maastricht, geeft de website de verwachte drukte in de stad aan.

Bovendien is de informatie niet alleen in het Nederlands beschikbaar. Engels-, Duits- en Franstaligen krijgen een reisadvies in eigen taal.

  • NS
  • TomTom
  • Google
  • Andes

...binnen een klik

Milou van Merwijk van Maastricht-Bereikbaar is tevreden over de nieuwe website:

Hij is aantrekkelijk om te
bezoeken, geeft actuele reisinformatie en laat bezoekers alle informatie over verschillende vervoermiddelen zien, overzichtelijk en binnen een klik. We krijgen al veel positieve reacties.

afbeelding van Milou van Merwijk

Een geslaagd project van team Hendrik.

gebruikte bronnen voor het reisadvies
afbeelding van de homepage van maastrichtbereikbaar.nl
afbeelding van een persoonlijk reisadvies op maastrichtbereikbaar.nl afbeelding van een persoonlijk reisadvies op maastrichtbereikbaar.nl afbeelding van een persoonlijk reisadvies op maastrichtbereikbaar.nl
  • 4 sprints door team Björn
  • 301 post-its gebruikt
  • 3.094 kilometer afgelegd
  • 34.088 regels code geschreven

SWIS en Maastricht-Bereikbaar blijven samen bezig om onder meer nieuwe tools en de slimme kaarttoepassing van de website verder te ontwikkelen.

ContactformulierContactpersoon

Heb je ook een omgevings- of bereikbaarheidsvraagstuk?

Laat je gegevens achter en Mario belt of mailt je snel.

Je kunt Mario ook zelf bellen op 071-576 13 23 of mailen via mario@swis.nl.