071 - 576 13 23

Nieuwe marktpositionering Backup Service.nl

Professioneel én persoonlijk systeembeheer voor het midden- en kleinbedrijf. Dat is waar Backup Service goed in is. De ICT-zorg uit handen nemen, zodat de klanten van Backup Service kunnen doen waar zij goed in zijn. SWIS ontwikkelde binnen drie weken een website voor deze systeembeheerdersclub. 

Een nieuwe site als leadgeneratiemodel 

De Leidse onderneming Backup Service is de afgelopen jaren flink gegroeid. Het aantal medewerkers groeide en het aanbod van diensten groeide ook.
De nieuwe corporate website moest aansluiten bij deze nieuwe fase van Backup Service. Volwassen, groter, professioneler én nog steeds persoonlijk. Het doel van de website? Zowel bestaande, als potentiele klanten overtuigen van de kwaliteiten van deze systeembeheerders. Kortom, leads genereren!  

Michiel ( Research Engineer bij Backup Service):

“We hebben voor SWIS gekozen omdat de focus van SWIS ligt op het doel van de website. Ik kreeg - en krijg echt het gevoel dat jullie met ons meedenken en dat is gewoon erg prettig.” 

Klein budget, maximaal resultaat  

Door slimme designkeuzes, kon backup.nl volledig responsive worden ontwikkeld. De site werkt niet alleen goed op desktops, maar ook op tablets en smartphones.  Het mocht géén 13 in een dozijn website worden. Lees: niet grijs, niet saai, niet blauw. Kortom geen typische systeembeheerders-site. Wat wel? Fris, eigentijds, modern én vooral ook persoonlijk. Het resultaat mag er zijn!

Eenvoudig te beheren 

Vanzelfsprekend is de website ook eenvoudig in het beheer. Zo kunnen ze zelf onder meer:

  • landingspagina’s aanmaken, bijvoorbeeld voor campagnes
  • de homepage zelf inrichten en aanpassen
  • formulieren genereren via de formulierenwizard
  • nieuwsberichten plaatsen én alle pagina’s zelf beheren.

Flexibiliteit die voor SWIS heel vanzelfsprekend is. Zo is Backup Service helemaal klaar om verder te groeien. 

 

ContactformulierContactpersoon

Heb je ook een webwens?

Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.