071 - 576 13 23

Stichting Rijswijkse Kinderopvang

Vierentwintig peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en naschoolse opvangen in Rijswijk, Delft, Den Haag en Ypenburg. Verenigd in één website. Stichting Rijswijkse Kinderopvang omvat alle informatie op de nieuwe website: het kinderopvang-plein.

Kinderopvang in de buurt

Welk kinderdagverblijf is dichtbij mijn huis? Waar kan mijn kind naar toe na schooltijd? Welke tijden kan mijn kind terecht? Allemaal vragen waar ouders mee te kampen hebben bij het uitzoeken van dagopvang voor hun kinderen. Of deze nu al schoolgaand zijn of voor het eerst naar een peuterspeelzaal gaan. De nieuwe website van de Stichting Rijswijkse Kinderopvang brengt de opvangmogelijkheden in kaart.

Kinderopvang in Rijswijk

Elke locatie een eigen CMS

Er zijn ruim 24 locaties in Rijswijk die elk hun eigen opvangschema's en diensten hebben. Iedere locatie heeft een uitgebreide plek op de website gekregen en men kan zoeken naar een geschikte locatie voor de kinderen aan de hand van behoefte en criteria. 

Gemakkelijk opvang aanvragen

Aanmelden voor opvang

De website biedt een goed inzicht in de openingstijden, beschikbaarheid en mogelijkheden van de diverse dagopvangen. Ook de beschikbaarheid van vrije plaatsen is altijd up-to-date. Tot op het kwartier kunnen ouders aangeven hoe en wanneer hun kinderen worden opgevangen.

ContactformulierContactpersoon

Heb je ook een webwens?

Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.