071 - 576 13 23

Wat jij bedenkt, maken wij. Of nog beter. We doen het samen.

Strategie

Full service internetbureau SWIS maakt je idee scherper.

Jouw idee, onze expertise. We bundelen de krachten om de juiste koers te bepalen. Wat wil je online bereiken en bij welke doelgroep? Wat heeft je idee minimaal nodig om een succes te worden? Samen maken we je idee concreet en denken we de beste online strategie uit. Zo voorkomen we verkeerde keuzes. En dat scheelt in de kosten.

Matthias Snoei, een strateeg van SWIS
De strategische sessie is bij SWIS een goed georganiseerd feestje

Strategische sessie als basis voor succes

Bij full service internetbureau SWIS begint online succes met een strategische sessie. Daarin werk je zelf mee aan het creatieve proces. We gaan in de weer met post-its, we schetsen, we brainstormen. Zo analyseren we samen jouw idee en pluk jij de vruchten van onze expertise.

meer over strategisch advies

Creatie

Ontwerpen, schetsen en vormgeven. Heerlijk!

Je kunt beschrijven hoe je je webdesign wilt hebben. Dat hij professioneel moet ogen en eenvoudig is in gebruik. Maar pas als we wireframes en echte schermen ontwerpen, kunnen we er zinnig over discussiëren. Daarom maken we al snel de eerste ruwe schetsen voor jouw webdesign. En kiezen we stijl, kleuren en lettertypes.

Gebruiksvriendelijk en in lijn met jouw merk

Vanuit de ruwe schetsen maken we een ontwerp waarin de gebruiker centraal staat. Full service internetbureau SWIS ontwerpt met een visie. Geoptimaliseerd voor online. Geen overbodige elementen. Interfaces die werken voor mensen. Ook teksten bepalen je stijl. Daarom werken we samen met jou of anderen om goede content te creëren in lijn met jouw merk.

Rogier, vormgever en interaction designer bij SWIS

Get the interface right, before you get the software wrong

Jason Fried, 37Signals

Een eigen look and feel

Onze vormgeving is doordacht, gebruiksvriendelijk en interactief. Zo creëren wij voor elke site of applicatie een eigen look and feel.

bekijk ons mooiste werk

Webdesign: meer dan mooie plaatjes

Hoe komt die belangrijke button eruit te zien? Welk kleurpalet past het best? Wij denken na over elke pixel. En zetten jouw gebruiker centraal.

meer over webdesign

Development

Het geheim van een succesvol webproject

Software ontwikkelen is een ingewikkeld proces. Een succesvol webproject herken je aan goede communicatie, snel zichtbaar resultaat en oplevering binnen budget. Bovendien is een sterke website flexibel genoeg om in te spelen op de onvoorspelbare toekomst. Full service internetbureau SWIS realiseert dit met Scrum, een agile projectmanagement methode. Want het geheim van succesvol web development zit in de juiste uitvoering.

Wij leveren maatwerk

Webshops met koppelingen naar je boekhouding. Slimme kaarttoepassingen om elke locatie dichtbij te brengen. Uitgebreide websites met een CMS op maat. Onze code is solide, modulair en up-to-date. Voor ons webdevelopment maken we gebruik van standaarden en open source componenten die zichzelf bewezen hebben.

Onze webapplicaties likken nog net niet je envelop dicht. Verder kunnen ze alles.

Vincent Kleijnendorst, SWIS
Dagelijkse standup bij SWIS Post its op onze scrum borden Tijdens een scrummeeting pokeren voor een inschatting van de uren.

Webbeheer: dat past als een maatpak

Heb je een uniek idee dat vraagt om een op maat gemaakte oplossing? Alles is mogelijk met ons gebruiksvriendelijke CMS: Webbeheer. Webbeheer applicaties likken nog net niet je envelop dicht. Verder kunnen ze alles. Zo brengen we jouw idee tot leven.

meer over webbeheer

Wij gaan voor Drupal

Drupal is een open source content management systeem. Drupal 8 is veilig, gebruiksvriendelijk en ontwikkeld met de modernste technieken. Bij SWIS hebben we ruime ervaring met dit gloednieuwe CMS: we bouwden al websites in Drupal 8 voor Stichting AAP en de Nationale Ombudsman.

meer over drupal

Service & Advies

Jouw idee online is pas het begin

Pas als je website online is, krijg je feedback en statistieken van échte gebruikers. Daarmee kun je de vooraf gestelde doelen en strategie toetsen. En bijsturen. Samen kijken we hoe we het aantal online bezoekers verhogen en de conversie verbeteren.

Monitoren, strategie, ontwikkelen

Ga daarom zo snel mogelijk live. Dan begint het pas echt. Wij helpen je op weg en ondersteunen je waar nodig. Zonder gedoe.

Mirjam, adviseur bij SWIS
ContactformulierContactpersoon

Op zoek naar een partner om jouw idee aan te scherpen?

Of je nu online advies nodig hebt of een nuchtere bouwer zoekt. Mario denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.

Je kunt hem ook zelf bellen op 071-576 13 23 of mailen via mario@swis.nl.