071 - 576 13 23
Per ongeluk iets verwijderd? Met Revisies kun je toveren.

Per ongeluk iets verwijderd? Met Revisies kun je toveren.

Het overkomt ons bijna allemaal weleens. Je verwijdert per ongeluk iets teveel van je website. Of je verwart het ene item met het andere en delete het verkeerde onderdeel. Oeps…

Voorheen betekende dat helaas helemaal opnieuw beginnen. Niet handig! Gelukkig hebben we daar iets op bedacht. We hebben een nieuwe feature toegevoegd aan Webbeheer, ‘Revisies’.

Zo herstel je je wijziging
Vermoed je dat je iets per ongeluk gewijzigd of verwijderd hebt in de content? Controleer dit eenvoudig en zet het item met één klik weer terug. Zo doe je dat: 

1. Klik, wanneer je ingelogd bent in Webbeheer en bezig bent in een module (bijvoorbeeld ‘Nieuws’) op de knop ‘Bekijk geschiedenis’ rechtsboven. Vervolgens opent automatisch de bijbehorende ‘Revisie’-pagina van die module.

pic1

2. Er verschijnt een lijst met de wijzigingen en verwijderingen die de laatste tijd gemaakt zijn in Webbeheer voor die module. Scroll door de lijst om het item te zoeken dat je terug wilt zetten. Heb jij het item gewijzigd of verwijderd? Dan staat jouw naam erbij. Je kunt, afhankelijk van je rechten, ook de items zien die andere mensen gewijzigd of verwijderd hebben.

3. Heb je je item gevonden? Dubbelklik erop om de details te zien. Let op: als je het record opslaat of terugzet, overschrijf je de huidige opgeslagen gegevens.

4. Weet je zeker dat je het item terug wilt zetten? Klik dan op de blauwe knop ‘Verwijderde versie terugzetten’.

pic2.png

Nu opent de module waarin het item stond. Voilà! Het item is teruggezet. Niemand die er ooit achter komt dat je een foutje hebt gemaakt. ;-)

ContactformulierContactpersoon

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vraag het Menno en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op.