071 - 576 13 23

Scherp je online strategie aan

Een online strategie begint met weten wat je wilt. Zonder focus geen resultaat. Je wilt een online oplossing waarmee je jouw gebruikers bedient. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het vaak niet. Want hoe weet je wat je gebruikers willen? Wat beweegt hen eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat jouw online aanbod daarop aansluit?

Online succes

Een strategische sessie

Bij SWIS begint online succes met een strategische sessie. Daarin vind je de antwoorden op je vragen, bepaal je de focus voor je project en scherpen we samen je online strategie aan. En het mooie is: die inspanning betaalt zich in no time terug.

Een strategische sessie

Speciaal voor jou

Een strategische sessie bij SWIS is als een speciaal voor jou georganiseerd feestje. Aan alles is gedacht, zelfs aan de lunch. Jij mag je gewoon laten meevoeren. Zo’n halve dag gericht en gestructureerd werken levert altijd opvallend veel op. Bovendien ontwerpen we tijdens de sessie het frame voor je website of applicatie. Een ontwerp dat helemaal aansluit bij de wensen van je gebruikers. Na de sessie werkt SWIS alle resultaten uit. Die presenteren we vervolgens aan je in een samenhangend concept. Jouw online strategie.

Een beproefde methode

Een strategische sessie van SWIS is niet zomaar een bijeenkomst. Het is een gestructureerde sessie opgebouwd volgens een beproefde methode, het User Centered Design. De kern: laat niets aan het toeval over en zet de gebruiker centraal. Om de beste gebruikerservaring te creëren, moet je nadenken over elke stap die je gebruiker kan zetten.

Van abstract naar concreet

We zetten een model in van Jesse James Garrett dat de gebruikerservaring opdeelt in vijf elementen, van abstract naar concreet. Het model is zeer geschikt om websites en applicaties te ontleden en te beschrijven. Zo komen we in de strategische sessie samen tot de optimale oplossing voor jouw gebruikers.

Concreet
Surface
Welke stijl kiezen we? Hoe gaat de website of applicatie er uit zien?
Skeleton
Hoe zijn schermen opgebouwd? Hoe stellen we de gebruiker centraal?
Structuur
Hoe hangen de verschillende features samen? Welke stappen moeten gebruikers zetten?
Scope
Wat is nodig om succesvol te zijn? Wat zijn de belangrijkste features?
Strategie
Voor wie wordt de website ontwikkeld en wat is de doelstelling?
Abstract
ContactformulierContactpersoon

Ook meer rendement halen uit je online inspanningen?

Misschien is een strategische sessie iets voor jou. Samen bepalen we de juiste online strategie. Neem contact op met Matthias. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.