Digital Designer

Wil jij werken aan een beter en duurzaam internet? Ben je gek op perfectie en kent Figma voor jou geen geheimen? Dan ben jij degene die we zoeken! We zijn op zoek naar een gepassioneerde Digital Designer met ten minste 3 jaar werkervaring, om ons team Concept & Design aan te vullen.

What's in it for you:
  • Een salaris tussen € 2.650 - € 5.500
  • 28 vakantiedagen op fulltime basis
  • Je bepaalt zelf waar en wanneer je (thuis)werkt (40% van je werktijd)
UX-Design door Lotte en Rogier
Dienstverband:
Full-time
Salaris:
€2650 - €5500
Design het internet


Jij.

Als Digital Designer ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van creatieve concepten naar aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interfaces. Je gebruikt jouw kennis en ervaring om suggesties te doen voor verbeteringen van een huisstijl op het gebied van stijl, gebruikerservaring en gebruiksgemak. Bovendien ben jij als expert in jouw vakgebied in staat om zelfstandig te bepalen welke kwaliteit en hoeveelheid ontwerpen nodig is.

Je werkt naadloos samen met strategen, product owners, interaction designers en front-end developers en bent gewend om buiten jouw eigen vakgebied te kijken. Jij presenteert jouw ontwerpkeuzes en -uitwerkingen overtuigend aan de opdrachtgever.

Externe video URL

Dit zijn wij.

Het internet belooft veel, nog steeds. Wij zijn er vanaf het begin bij om die beloftes waar te maken. De weg vooruit? Die is online, maar niet één lijn. Het is een grillige tocht, die om durf, creativiteit en flexibiliteit vraagt. Maar ook om visie, kennis en controle. Duurzaam digitaal veranderen, noemen wij dat.

SWIS NERF Squad
Lunch bij SWIS

Werken bij SWIS

Bij SWIS doen we alles dingen samen. We werken in multidisciplinaire teams en betrekken klanten bij het hele proces, van strategische kick-off tot analyse en evaluatie. Omdat we willen maken wat echt bij ze past. Met techniek vallen we klanten zo min mogelijk lastig – tenzij ze het leuk vinden, natuurlijk. We praten normale mensentaal en houden het simpel. Blijkt iets toch een slecht idee? Dan zeggen we het eerlijk. Van transparantie worden resultaten alleen maar beter.

Samen met je nieuwe collega’s werk je aan projecten die een maatschappelijk impact maken. Projecten die echt wat betekenen, websites die het internet elke dag een stukje mooier maken. Jij laat met jouw werk, samen met het team, een "footprint" achter. Denk bijvoorbeeld aan Naturalis, Nationale ombudsman, PO-Raad en Diabetes.nl.

Dit hoort bij werken bij SWIS

Een goede beloning voor jouw harde werken is fijn, maar wij geloven dat werkgeluk nóg belangrijker is. Bij SWIS proberen we elke dag een steentje bij te dragen aan jouw werkgeluk. Dat wij jouw werkgeluk op nummer 1 zetten betekent niet dat we geen aandacht besteden aan jouw primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt sowieso van ons:

  • Een mooi (marktconform) salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Uitstekende (werk)begeleiding vanuit een buddy/coach;
  • Een werkplek op maat;
  • Verzorgde lunches (snacks op vrijdag!);
  • Borrels (1x per maand is de rekening voor SWIS);
  • Sony noise cancelling headphones;
  • En nog veel meer.....

En tenslotte: jij bent nu al uitgenodigd om mee te gaan naar het legendarische SWIS-weekend in September.


Dit kun je van ons verwachten

Onze kernwaarden zijn niet voor niets open, eerlijk en transparant, dus ook over de sollicitatieprocedure doen we niet geheimzinnig. 

Je gaat of hebt gesolliciteerd,  maar hoe nu verder?

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct

Sollicitatieprocedure bij SWIS

Meer weten?

Neem dan contact op met Valérie

Valérie staat voor je klaar

Benieuwd naar onze vacatures? Of wil je meer weten over werken bij SWIS?
Neem dan contact op met Valérie de Mol, HR manager bij SWIS.

Valérie de mol
📨 vdemol@swis.nl.
📞 06-19909474 (Je kunt ook whatsappen)

HR Manager