Laravel developer

Bij SWIS zetten we veel verschillende talen in, om de mooiste websites voor onze klanten te maken. Vaak is onze core Drupal (PHP dus) maar doen ook projecten in/met VueJS, React en dus het PHP-framework Laravel.

En daar kom jij om de hoek kijken. Wij zijn op zoek naar een specialist die als geen ander PHP en Laravel begrijpt. Dus zit jij lekker in je Laravel? Solliciteer dan bij SWIS als Laravel backend developer.

Wij bieden
 • Een salaris tussen € 2.650 - € 4.500
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis
 • Je bepaalt zelf waar en wanneer je (thuis)werkt (40% van je werktijd)
SWISsers aan het werk
Dienstverband:
Full-time
Salaris:
€2650 - €4500
Kom laravellen bij SWIS


Jouw rol binnen SWIS

Vanuit hartje Leiden ga je door middel van Scrum de back-end van webapplicaties ontwikkelen. Je snapt design patterns en unit testing en gaat los met PHP, SQL, Javascript, HTML en CSS. Maar het maakt je eigenlijk niet zoveel uit met welke code je werkt. Je bent een software engineer in hart en nieren, dus je liefde voor back-end gaat verder dan een paar talen.

Naast het werken met Laravel zijn wij er trots op dat we mooie en solide code schrijven met behulp van Drupal. Omdat op dit moment grotendeels met CMS Drupal gewerkt wordt binnen klantprojecten, is het belangrijk dat jij ook openstaat met Drupal aan de slag te gaan. Hiervoor kan je een cursus volgen, waarna jij jouw Drupal Site Building certificaat ontvangt. 

Bij SWIS ben je dagelijks bezig met waarde toevoegen voor klanten als Naturalis, Diabetes.nl, Doosopmaat en vele andere grote (en minder grote) namen. Daarbij gaan we onderzoeken waar jouw talent ligt en door deze driehoek (hardskills – proces – cultuur) zul je merken dat je in uitdagende projecten van begin tot eind steeds meer jouw toegevoegde waarde kunt bewijzen. Want we zetten je natuurlijk in op werk waar jij het beste in bent.


Wij.

Bij SWIS geloven we, en staan we voor, een open, eerlijk en betrouwbaar internet en elk lijntje code wat we bij SWIS schrijven draagt daar aan bij. Een plek voor iedereen ongeacht je rijk of arm bent en wat je geslacht, geaardheid, huidskleur, politieke overtuiging ook is.

Een internet waar je niet hoeft na te denken of de informatie die je leest wel betrouwbaar is en geen #fakenews.

Bij SWIS bouwen website en applicaties, voor onze klanten, waarmee we het internet elke dag een stukje mooier en beter proberen te maken. Wij doen dit door onze klanten te helpen met hun transitie naar digitaal meesterschap. Die transitie noemen we Duurzaam Digitaal Veranderen.

Maar, de bouw aan een open internet, dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jouw hulp bij nodig. Met jouw code draag jij bij aan een mooier internet.

Wij bieden jou

 • Salaris tussen de € 2.650 en € 4.500 afhankelijk van jouw ervaring
 • Persoonlijk opleidingsbudget en tijd voor persoonlijke ontwikkeling
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis
 • Noise cancelling Sony headphone
 • Mac- of Windows-laptop
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
 • Verzorgde lunch en gratis fruit op kantoor
 • Iedere maand een borrel in het Leidse café Re-Spons 
 • Een duurzame pensioenregeling 
 • Je bepaalt zelf waar en wanneer je (thuis)werkt (hybride werkbeleid)
 • Een superfijne werksfeer: nuchtere, gezellige, collega’s waar je blij van wordt, geen overwerkcultuur, wel volop events en champagnemomenten! 
 • De kans om te doen waar je goed in bent en wilt worden

Dit is waarom jij bij SWIS past:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als back-end developer
 • Kennis van PHP, SQL, SOLID en design patterns
 • Goed gevoel voor onderhoudbare en testbare code
 • Je bent een echte teamplayer met een dosis humor
 • Onze duurzame klantprojecten en onze kernwaarden: nuchter, eerlijk en vastberaden spreken jou aan
 • Zowel CMS Drupal als Framework Laravel spreken jou aan
 • Je staat open om te leren 
 • Jij vindt het leuk om jouw werk met (Nederlands sprekende) klanten te bespreken 

Samen

Bij SWIS doen we alles dingen samen. We werken in multidisciplinaire teams en betrekken klanten bij het hele proces, van strategische kick-off tot analyse en evaluatie. Hechte teams. Het voelt soms alsof je samen met een groep vrienden werkt.

Maatschappelijk klanten/projecten

Samen met je collega’s werk je aan projecten die een maatschappelijk impact maken. Projecten die echt wat betekenen, websites die het internet elke dag een stukje mooier maken. Jij laat met jouw werk, samen met het team, een "footprint" achter.

Groei

Of je nu stagiair,  junior, medior of senior bent bij SWIS is er volop ruimte voor groei en ontwikkeling.
Welke cursus staat er bij jou op de planning? 

Tools / technieken

Bij SWIS werken we uitsluitend met de laatste technieken, programmatuur en content management systemen. Je krijgt de kans om jouw skillset continu bij te schaven door middel van trainingen en cursussen.

Open source

SWIS is ook een open-source digitale speeltuin waar we proberen voor te lopen met nieuwe open source technieken, functies, programma’s en talen zoals bijvoorbeeld Drupal.

Werkgeluk

Een goede beloning voor jouw harde werken is fijn, maar wij geloven dat werkgeluk nóg belangrijker is. Bij SWIS proberen we elke dag een steentje bij te dragen aan jouw werkgeluk.

Fun!

Genoeg tijd voor plezier. Wat dacht je van elke maand een sporten samen met je collega’s, hackathon’s, tafelvoetbal- en Super Mario kart-toernooi, maar ook het legendarisch SWIS-weekend in september.

Awardwinning

Als je bij SWIS komt werken, is er een grote kans dat je aan de slag gaat met projecten waarvoor we awards in de wacht hebben gesleept. Hoe tof is dat! Nog leuker, wellicht draag jij, met jouw code, bij aan een extra gevulde SWIS-prijzenkast.

Gewaardeerd met
een 8,3

Werken bij het leukste bedrijf van Leiden.
Het bewijs: de medewerkers van SWIS waarderen SWIS met een 8,3 als rapportcijfer!

Meer weten?

Neem dan contact op met Valérie

Valérie staat voor je klaar

Benieuwd naar onze vacatures? Of wil je meer weten over werken bij SWIS?
Neem dan contact op met Valérie de Mol, HR manager bij SWIS.

Valérie de mol
📨 vdemol@swis.nl.
📞 06-19909474 (Je kunt ook whatsappen)

HR Manager