Word jij onze nieuwe marketing stagiair

Draag jouw steentje bij aan duurzame websites

In marketing is jouw website een van, zo niet, hét belangrijkste communicatiekanaal in jouw mix. Hier vertel je als brand wie jij bent en waar jij voor staat; jouw missie en visie. Je probeert via je website jouw product of dienst te “verkopen”.

SWIS bouwt die websites. Websites die jouw verhaal vertellen en converteren, op de het juiste moment, met relevante content, in de klantreis. En dat doet SWIS al 22 jaar lang, voor grote en kleine(re) klanten. De klanten van SWIS hebben allemaal één gemene deler en dat is dat zij, ieder op hun eigen manier, impact maken op de maatschappij. Denk hierbij aan klanten als Naturalis, de (kinder)Ombudsman, Doos op Maat en de PO-raad.

We hebben voor 2022 – 2023 grootste marketingplannen en daar kan jij je steentje aan bijdragen. Solliciteer daarom vandaag nog als:

Marketing stagiair (m/v)

Jij bent minimaal een 3e-jaars student richting commerciële economie, marketing en/of communicatie en je bent geïnteresseerd in hoe websites werken. De techniek achter websites heeft jouw interesse maar je hoeft zelf niet te kunnen programmeren. Je ziet vooral de waarde van een goede (technische) website.

We vinden het fijn als jij een oog voor detail hebt, goede communicatieve skills hebt en enigszins creatief bent. Je draagt zelf, op eigen initiatief, creatieve input aan (en die ruimte krijg je ook van ons). Je bent niet weg te slaan van socials zoals Instagram, LinkedIn, Snapchat en TikTok.

Jij brengt met jouw humor en vrolijke karakter nog meer gezelligheid op de afdeling account en strategie (waar marketing een onderdeel van is).
Verder kun jij jezelf vinden in onze kernwaarden: eerlijk, nuchter en vastberaden.

UX-Design door Lotte en Rogier
Werknemers van SWIS in gesprek


What’s in it for you?

Zoals gezegd, websites zijn dé spil in de communicatie van brands, zo ook die van SWIS. Als (toekomstige) marketeer is het belangrijk om te weten hoe de bouw van een website tot stand komt en wat er allemaal bij komt kijken (van strategie naar concept en vervolgens naar development). In drie stappen naar een digitaal succes: we ontdekken wat de klant nodig heeft, op een agile wijze maken wat het meest waardevol is en helpen aan een continue optimalisatie zodat de klant succesvol blijft.

Waar kan je die kennis nu beter op doen dan bij een digital agency zoals SWIS? Dé plek waar (web)applicaties worden bedacht en ontwikkeld. Daarnaast werk je voor ontzettend leuke en toffe klanten mét gezellige vakkundige collega’s.

Wil jij veel leren tijdens je 3e jaar van een senior Marketeer? Dan biedt SWIS dé perfecte stageplaats voor jou. Samen met jou kijken wij naar een passende stage- of afstudeeropdracht op maat. Hierbij is het van belang om te weten waar jouw interesses liggen en of dit aansluit op een mogelijke duurzame opdracht bij SWIS. Wij hebben plek en begeleiding voor 1 stagiaire (Communicatie, marketing of commerciële economie op HBO niveau) per september 2022.

Naast een toffe uitdaging bij een digital Agency, krijg je van ons ook een stagevergoeding van €400 per maand.

Jouw profiel

 • Je hebt oog voor detail, goede communicatieve vaardigheden;
 • Je houdt van een betrouwbaar internet en de mogelijkheden die het biedt;
 • Je brengt humor en gezelligheid mee en kan je vinden in onze kernwaarden: eerlijk, nuchter en vastberaden;
 • Je bent creatief, neemt eigen initiatief en komt met creatieve ideeën;
 • Je bent niet weg te slaan op social media kanalen;
 • Je bent handig met Photoshop en andere Adobetools (pré). 

Wat wij jou bieden

 • Een innovatieve, uitdagende omgeving met ervaren collega's die hun expertise delen;
 • Goede begeleiding door een ervaren Marketeer;
 • Stagevergoeding € 400,- (bruto per maand FT);
 • Verzorgde lunch, SWIS-borrels, SWIS-meetings én het legendarische jaarlijkse bedrijfsweekend in september; 
 • De ruimte om hybride te werken;
 • Sowieso lekkere koffie!
SWIS NERF Squad
SWISsers aan de lunch

SWIS Facts & Figures


Dit kun je van ons verwachten

Onze kernwaarden zijn niet voor niets open, eerlijk en transparant, dus ook over de sollicitatieprocedure doen we niet geheimzinnig. 

Je gaat of hebt gesolliciteerd,  maar hoe nu verder?

Heb je vragen over deze stageplek? Stuur een mailtje naar Valérie (HR) via vdemol@swis.nl of bel haar op 06-19909474. Een WhatsApp-berichtje sturen kan natuurlijk ook altijd.

Heb je interesse in een stageplaats bij SWIS? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop!

Wij horen graag van je!

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan nu

Sollicitatieprocedure bij SWIS