071 - 576 13 23

Lisman, internationaal in de lift

Familiebedrijf Lisman Forklifts timmert internationaal aan de weg als groothandel in gebruikte vorkheftrucks en hoogwerkers. Alle verkoop verloopt via de geavanceerde, meertalige website.  

Groot gegroeid

Bij het familiebedrijf Lisman staat inmiddels de derde generatie Lisman aan het roer. Met het groeien van de generaties, is ook het bedrijf groot geworden. Lisman opereert niet meer alleen vanuit Nederland, er is ook een locatie in Maleisië.

Wereldwijde verkoop

Met de uitbreiding van Lisman naar diverse Aziatische landen kreeg de website een steeds belangrijkere rol. De nieuwe website moest de wereldwijde verkoop aan kunnen, zorgen voor een altijd up-to-date aanbod én een goed beveiligde gebruikersomgeving. SWIS nam de interactie en vormgeving onder handen om Lisman als wereldwijd marktleider in haar branche te positioneren.

Voor elke klant een aanbod op maat

Wereldwijd kunnen professionals via de website kiezen uit de voorraad van ruim 2000 machines die Lisman voortdurend aanvult. Door de beveiligde technische koppelingen naar Lismans eigen infrastructuur is het aanbod altijd up-to-date en zijn gebruikersgegevens veilig. In- en verkopers worden per locatie gekoppeld aan geregistreerde klantprofielen. Zo krijgt elke klant wereldwijd een aanbod op maat.

 

ContactformulierContactpersoon

Heb je ook een webwens?

Mario denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.