071 - 576 13 23

Wij werken met
het CMS Drupal 8

Het open source content management system
voor het beheer van je website

Filteren

Als u zich op een overzichtspagina bevindt heeft u de mogelijkheid om de content te filteren

1

Wij kiezen voor Drupal 8

Drupal is een van de grootste open source content management systemen. Én volgens ons de beste keuze voor corporate en maatwerk websites in open source. Open source heeft als groot voordeel dat je nooit vast zit aan één leverancier. Mogen wij ook een mooie Drupal 8 website voor jou maken? Team Rick staat al volledig voor je klaar.

Team Rick

Waarom Drupal 8?

Met Drupal 8 kun je eenvoudig en zonder technische kennis je volledige website beheren. Door de grote wereldwijde community van Drupal-ontwikkelaars zijn er enorm veel uitbreidingen beschikbaar. Drupal 8 blinkt uit in de ondersteuning van zowel corporate websites als complexe maatwerk sites. Drupal 8 is veilig, betrouwbaar en ontwikkeld met de modernste technieken.

  • Wereldwijde community
  • Geschikt voor tablet en mobiel
  • Ondersteunt meertaligheid
  • Flexibel en uiterst schaalbaar
  • Content as a service
  • Gebruiksvriendelijk en intuitief

Onze eerste sites met Drupal 8 zijn al in de lucht

SWIS houdt van nieuwe technieken. Hoewel Drupal 8 pas net uit is, hebben wij al een aantal Drupal 8 sites opgeleverd. De Nationale ombudsman was de eerste overheidswebsite met Drupal 8. Ook voor Stichting AAP en het samenwerkingsverband van de Leidse, Delftse en Rotterdamse Universiteit ontwikkelden wij tot volle tevredenheid van de klant in Drupal 8.

"Wij zijn onder de indruk; zeer gebruiksvriendelijk. Alles is zo simpel."
Astrid Taal
Communicatiemedewerker Leiden-Delft-Erasmus Alliantie

Een Drupal 8 website binnen één sprint

Corporate website met Drupal 8

Snel een nieuwe corporate website nodig? Wij kunnen een Drupal 8 website al in één sprint van een week leveren. Na een strategische voorbereiding en het maken van een ontwerp binnen jouw huisstijl, gaan we direct voor je aan de slag. Geïnteresseerd? Neem contact op met Menno voor de mogelijkheden.

Upgrade van Drupal 6 naar 8?

Heb je een Drupal 6 website? Dan is het verstandig eens na te denken over een upgrade. De community stopt met het ondersteunen van Drupal 6. Upgraden naar Drupal 8 is mogelijk. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

ContactformulierContactpersoon

Heb je een vraag over Drupal 8?

Mario denkt graag met je mee over de mogelijkheden binnen Drupal 8. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.

Je kunt Mario ook zelf bellen op 071-576 13 23 of mailen via mgerssen@swis.nl.